Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a helyzetemet, ha nem teljesítek több tárgyat?

Figyelt kérdés

Előző félévben volt 3 nem teljesített, most lehet megint lesz vagy 3, ebből egyet az előzőek közül.

A kreditek összes 32 lesz, a mostanival.

Átrakhatnak a sorozatos nem teljesítésem miatt költségtérítésesre?

Az 5 tárgy közül 2-re épül a következő félévben tárgy.

2010. máj. 24. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Össz 32 kredit, 2 félév alatt az elég kevés.

Nálunk úgy van h az alsó 10%ot sorolják át. Lehet h benne vagy.

De olvasd el a vizsgaszabályzatot, és abban elvileg benne van.

Vagy tanulj :) (mint most én....XD )

2010. máj. 24. 23:39
 2/5 anonim válasza:

ez még mindig felette van a minimális 50%-nak jópár kredittel. Úgy kalkulálj hogy a 3.-ig 45-öt kell összeszedni, mert kiraknak onnan, tehát a köv-ben megint meg kell lennie egy minimumnak.

Ha ez nem megy a ráépülők nélkül akkor szar ügy mert elvágtad magad, szóval idén még az egyik ráépülőset meg kéne csinálni, lehetőleg azt amire a nagyobb kreditű épül.

2010. máj. 25. 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit nézz utánna nálatok hogy van, ELTE-IK-n pl két félévente kell meglenni a 27 kreditnek, akiknek nincs onnan 10%ot átsorolnak, a súlyozott kreditátlag alapján. Sztem 32 kredittel minden suliban védve vagy, de lassan kezdj el tanulni, mert sose végzel :P
2010. máj. 25. 08:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha és ha pl. én akkor leszek 3. féléves és fel szeretnék venni 5 féléves tárgyat, amihez nem kell előfeltétel, akkor felvehetem?
2010. máj. 25. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs előfeltétel, akkor felvehetsz bármit, ha beférsz az órára. Még a szaktól teljesen eltérőt is akár másik karon is. Csak vigyázz hogy ne lépd át azt a kevís pluszkedit lehetőséget, ami ingyen van mert tejelhetsz mint a riska... De am minden benne van az iskolai szabályzatban, tessék időt szánni rá és elolvasni
2010. máj. 26. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!