Melyik egyetemet válasszam?
Figyelt kérdés
Pécsi Tudományegyetem, Miskolci vagy a Széchenyi István (Győrben)? Szociológia szakról lenne szó, levelezőn.
Szerintetek ezek közül melyik ad olyan diplomát amit külföldön is elfogadnak (angol nyelvterület elsősorban)?
2012. jan. 23. 12:43
1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, a Szegedi Tudományegyetemet kihagytam.
2012. jan. 23. 12:49
2/8 anonim válasza:
Úgy tudom, a diplomát mindenképpen honosítani kell.
A pécsi egyetemről nem tudok jókat mondani. De hozzá kell tennem, nem szociológiára jártam, csak egyszer találkoztam velük, viszont akkor borzasztóan kedvesen segítettek nekem az egyik kutatásomban.
3/8 anonim válasza:
Egyik magyar egyetem sem ad olyan diplomát, amit elfogadnak külföldön. Mindegyiket honosítani kell. Úgyhogy ebből a szempontból teljesen mindegy.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, akkor már csak el kellene döntenem valahogyan a sorrendet. Szerintetek?
2012. jan. 23. 12:56
6/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol laksz, vagy mindegy a lakhatás költsége?
7/8 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy levelezőn. Így nagyon keveset kell csak lenn lennem, szóval ez egyelőre nem szempont, azt tudom fizetni.
2012. jan. 23. 13:30
8/8 anonim válasza:
Pécs nagyon gagyi, csak Szeged!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!