Szerintetek elvigyem a matekversenyen elért hellyezésemet igazoló oklevélt a szóbelimeghallgatásra?
Figyelt kérdés
Gimibe.
Köszi!
2012. jan. 22. 23:00
1/10 anonim válasza:
Felesleges, nem hinném hogy kérnék.
De ha beteszed a tatyódba, az semmivel nem lesz nehezebb. Ha kérik előveszed, ha nem kell, akkor nem. Nem nagy súly. :)
2/10 anonim válasza:
Nincs értelme, nem kérik, maximum megemlítheted, ha rákérdeznek, hogy milyen eredményeket értél el ált. suliban.
3/10 anonim válasza:
Nekem úgy volt a szóbeli, hogy amíg te a tanárokkal beszélgettél, addig felsőbbévesek elkérték az ellenőrződet és az ilyesféle papírjaidat és azokat addig ők lejegyezték.
4/10 anonim válasza:
szerintem meg vidd el.én összesen 4 különböző fakt.ra jelentkeztem és bizony a töri tanár megkérdezte h van e törivel kapcsolatos oklevelem. ja és ofő pedig megnézte, hogy milyen versenyeken mit értem el, és tetszett neki. azért nem mind1. nyilván iskolája válogatja. vidd el, veszíteni valód nincs.
5/10 anonim válasza:
4. vok. az még lemaradt, hogy pl. matekra jelentkezel, emelt óraszámban, sztem biztos fogják kérni jobb helyeken, ha egy kicsit is komolyan veszik a dolgot. ha nem akkor meg mutasd meg:DDD
nem mintha bizonygatni kéne ezzel valamit is, mert ha már sok okleveled van, az magáért beszél sztem.
6/10 A kérdező kommentje:
Infószakra mennék. 5-ös vagyok infóból, de még nem voltam infóversenyen. Ez hátrány?
2012. jan. 23. 12:58
7/10 anonim válasza:
Az nem. Viszont az idiótaságod az.
8/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék idióta?
Amúgy mindenki magából indul ki!
2012. jan. 23. 18:27
9/10 anonim válasza:
Nem szorul bizonyításra; ez egy tény. Majd rájössz Te is.
10/10 anonim válasza:
az sem mindegy h milyen. megyei v orszáágoson kaptad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!