Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek elvigyem a matekve...

Szerintetek elvigyem a matekversenyen elért hellyezésemet igazoló oklevélt a szóbelimeghallgatásra?

Figyelt kérdés

Gimibe.

Köszi!

2012. jan. 22. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges, nem hinném hogy kérnék.

De ha beteszed a tatyódba, az semmivel nem lesz nehezebb. Ha kérik előveszed, ha nem kell, akkor nem. Nem nagy súly. :)

2012. jan. 22. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme, nem kérik, maximum megemlítheted, ha rákérdeznek, hogy milyen eredményeket értél el ált. suliban.
2012. jan. 22. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy volt a szóbeli, hogy amíg te a tanárokkal beszélgettél, addig felsőbbévesek elkérték az ellenőrződet és az ilyesféle papírjaidat és azokat addig ők lejegyezték.
2012. jan. 22. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg vidd el.én összesen 4 különböző fakt.ra jelentkeztem és bizony a töri tanár megkérdezte h van e törivel kapcsolatos oklevelem. ja és ofő pedig megnézte, hogy milyen versenyeken mit értem el, és tetszett neki. azért nem mind1. nyilván iskolája válogatja. vidd el, veszíteni valód nincs.
2012. jan. 23. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:

4. vok. az még lemaradt, hogy pl. matekra jelentkezel, emelt óraszámban, sztem biztos fogják kérni jobb helyeken, ha egy kicsit is komolyan veszik a dolgot. ha nem akkor meg mutasd meg:DDD

nem mintha bizonygatni kéne ezzel valamit is, mert ha már sok okleveled van, az magáért beszél sztem.

2012. jan. 23. 11:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Infószakra mennék. 5-ös vagyok infóból, de még nem voltam infóversenyen. Ez hátrány?
2012. jan. 23. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Az nem. Viszont az idiótaságod az.
2012. jan. 23. 16:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Miért lennék idióta?

Amúgy mindenki magából indul ki!

2012. jan. 23. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem szorul bizonyításra; ez egy tény. Majd rájössz Te is.
2012. jan. 23. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
az sem mindegy h milyen. megyei v orszáágoson kaptad?
2012. jan. 30. 06:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!