Orvosi mellett kizárt a sport? (lent kicsit bővebben)
Lenne-e időm délutánonként eljárni sportolni-minden nap?Meg tudom-e úgy csinálni az órarendemet,van-e valami kiskapu,hogy legyen erre időm minden délután,kb 3órán át?(kb.fél4-fél7-ig)
Van ilyenre példa orvosin?
Egyetértek. Azt még meg tudod oldani, hogy eljársz kondizni/futni esténként pl, mondjuk heti 2-3 nap, plusz hétvégén. De hogy fix edzésre minden nap fél 4-től 7-ig? Esélytelen.
Nagyrészt fix az órarend, nincs kívánságműsör, mindent a saját csoportodhoz kell felvenned.
Köszönöm az eddigieket.
DE...ez,amiket írtatok,a SOTE-ra is igaz?Mert a SE órarendje alapján én úgy láttam,hogy meg lehetne oldani úgy,hogy egy-két előadást kihagyok ebben a délutáni időpontban.Mivel a gyakorlatok úgy is délelőtt vannak.A választhatóakat meg felvenném úgy,hogy beleférjen az időrendembe.
A gyakorlatok egyáltalán nem feltétlenül délelőtt vannak. Pláne nem a választható tárgyak, amikből néhányat kötelező felvenned az évek során. És ahogy írták a többiek, a SOTÉ-n nem Te választod az órarendedet, legfeljebb felsőbb években tudsz 1-2-t ügyesen felvenni, de azt is csak akkor, ha gyorsabb vagy (ill. gyorsabb a számítógéped) másoknál jelentkezéskor.
Nézd, itt vannak az órarendek: ora.sote.hu
Látod? Akad gyakorlat délután is rendesen...
És legtöbb előadásra muszáj bejárni, mivel katalógus van, és ha pl. 3-ról hiányzol, több intézet nem enged vizsgázni.
...vagy enged, de mínuszból indulsz.
(ez lemaradt, elnézést)
Köszi...
DE... :) az órarenden alapján-akárhogy is nézem-a gyakorlatok tényleg zömmel délelőtt vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!