OKJ-s iskola?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 18:06
1/5 A kérdező kommentje:
Én 2003ban kezdtem a sulit.Tehát nekem még 18 éves koromig suliba kell járnom.Most vagyok 9.-es.Van egy suli ami nagyon tetszik Okj-s de iskolarendszerű,betöltött 16 év és elvégzett 10 osztály kell hozzá. Olyat lehet h elvégzem a mostani sulimba a 10 osztályt, aztán átiratkozok a másikba, és akkor szeptemberben (2013-ban) ott kezdek?
2012. jan. 18. 18:06
2/5 anonim válasza:
Szerintem maradj az eredeti iskoládban.
3/5 A kérdező kommentje:
Maradnék, csak az a helyzet h utálom :/
2012. jan. 20. 22:41
4/5 anonim válasza:
Lehet ilyet csinálni, a kérdés hogy megéri e !
Pl ha eddig szakácsnak tanultál és most inkább radiátormázoló lennél, akkor elvesztegettél 2 évet a fözőcske miatt, és majd lesz egy szakmád, meg 2 éved amivel később semmit nem tudsz kezdeni.
Viszont ha most ugydöntesz kibirod, vagy elég erős, akkor lesz egy szakmád és utánna elkezdhetsz dolgozni, mellette másik szakmát tanulni, igy két lábon állva sokkal jobb. Meg ne bánd ha otthagyod.két évet elpazarolnál ifjú kori butaságod miatt. De ezt neked kell eldöntened. Én annak idején ott akartam hagyni a gimit de inkább megbékéltem a dologgal, és örülök hagy akkor igy döntöttem.
5/5 A kérdező kommentje:
nem vesztenék évet, mert a mostani sulimba lennék 2 évet (ami alapból 4 éves) és a képzés is 2 éves, tehát ugyan ott tartanék :)
2012. febr. 7. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!