Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igaz, hogy bezár a két tannyel...

Igaz, hogy bezár a két tannyelvű iskola Almádiban?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől hallottam, hogy akik most fognak felvételizni, az lesz az utolsó évfolyam. (hetedikes vagyok :S ) Ez igaz? Remélem nem, mert nincs túl sok elképzelésem, ezért a nyelvet szeretném megtanulni, de azt viszont profin.
2012. jan. 16. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
A DLSB Veszprém megye második legjobb gimnáziuma, ha a humán tárgyakat nézzük, akkor pedig a legjobb, továbbá benne van az ország 20 legjobb gimnáziuma között is. Nem hiszem, hogy bezárna. Én odajártam, és erről még semmit sem hallottam, továbbá az iskola honlapján sem olvastam semmit erről. Szerintem ez szimplán hülyeség.
2012. jan. 17. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
huhh köszi, és amúgy a mai napon utána érdeklödtünk és azt mondták, hogy nem zárnak be:)
2012. jan. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!