Kölcsey Ferenc Gimnázium vélemények?
Szia!
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de lenne egy pár kérdésem ha nem baj a Kölcseyvel kapcsolatban, ha nem baj. Gondolom te úgy is "otthon" vagy benne...:)
Most vagyok 10.-es, angol nyelvi előkészítő osztályba járok. Tervezem, hogy szeptembertől átmegyek a Kölcseybe, ugyanis nagyon szeretem az idegen nyelvet tanulni. Ha odamennék, angol nyelvi előkészítőbe mennék + 2. nyelv francia.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy igaz-e az a hír, mivel jó páran írták már ezen az oldalon, hogy aki odamegy nagyon megbánja és féltik az érettségijüket, mivel ott a nyelven kívül nem tanulnak valami sokat a többi tantárgyból, mivel nagyon a nyelvre mennek ott rá, és ez miatt félnek az érettségitől a többi tantárgyból. Illetve, hogy hányas átlag a minimum, sok ember különböző átlagot ír, valaki azt hogy 4,5 a minimum valaki meg azt hogy 3-4-es átlaggal már felvesznek... én jelenleg most 4,1 re állok, igaz, ennél tudok többet is, csak elég rossz suliba járok és a tanáraim se a legjobbak, de tudom hogy ez őket a bizimben nem nagyon izgatná... valamint tudnál egyéb pozitívumokat, illetve negatívumokat mondani a suliról? Meg hogy megérné-e egyáltalán oda mennem utolsó 3 évre?
Nagyon szépen köszi előre is a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!