Mikor dolgoztátok ki a tételeket?
Amikor megkaptátok onnantól folyamatosan vagy csak az írásbeli érettségi után?
Arra gondoltam, hogy folyamatosan délutánonként, amikor van időm kidolgozom a tételeket, hogy az írásbeli után már csak megtanulni kelljen őket.
Ti hogy csináltátok? Azokat kérdezem, akik kidolgozták őket..
Magyarból mi megkaptuk múlt héten a tételsort. Havonta 5-5 irodalom és nyelvtan tételt kérnek majd tőlünk számon, vagyis rákényszerülök, hogy írásbeli előtt már tudjam mindet.
Német tételt is érdemes írásbelire tudni szerintem, azt is lediktálják nekünk hetente 1-et max 2-öt.
törit hagyom én az írásbeli utánra, azt nem dolgozom még ki.
Mivel decemberbe volt nálunk kisérettségi /ott 10 kérnek/ volt tárgy amiből novemberbe kaptuk meg a tételeket. És minden nap meg csináltam napi 1et max. 2. tárgyanként szóbeli előtt két héttel már nem dolgoztam ki hanem tanultam. /úgy is meg volt a 10/
És most is ugyanígy csinálom. Talán így lehet legjobban megcsinálni úgy, hogy ne is unjam meg hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!