Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor dolgoztátok ki a tételeket?

Mikor dolgoztátok ki a tételeket?

Figyelt kérdés

Amikor megkaptátok onnantól folyamatosan vagy csak az írásbeli érettségi után?

Arra gondoltam, hogy folyamatosan délutánonként, amikor van időm kidolgozom a tételeket, hogy az írásbeli után már csak megtanulni kelljen őket.

Ti hogy csináltátok? Azokat kérdezem, akik kidolgozták őket..

2012. jan. 15. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyarból mi megkaptuk múlt héten a tételsort. Havonta 5-5 irodalom és nyelvtan tételt kérnek majd tőlünk számon, vagyis rákényszerülök, hogy írásbeli előtt már tudjam mindet.

Német tételt is érdemes írásbelire tudni szerintem, azt is lediktálják nekünk hetente 1-et max 2-öt.

törit hagyom én az írásbeli utánra, azt nem dolgozom még ki.

2012. jan. 15. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Töriből és magyarból vannak tételeink, mind a kettőt elkezdtem már kidolgozni. A magyart számonkérik órán, szóval azt muszáj, a történelem meg nekem felvételi tárgy, ráadásul emelt szinten fogok érettségizni, és 30 témakör van, mindegyikből több tétel képezhető, szóval elég sok, nem elég rá két-három hét, hogy kidolgozd.
2012. jan. 15. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel decemberbe volt nálunk kisérettségi /ott 10 kérnek/ volt tárgy amiből novemberbe kaptuk meg a tételeket. És minden nap meg csináltam napi 1et max. 2. tárgyanként szóbeli előtt két héttel már nem dolgoztam ki hanem tanultam. /úgy is meg volt a 10/

És most is ugyanígy csinálom. Talán így lehet legjobban megcsinálni úgy, hogy ne is unjam meg hamar.

2012. jan. 15. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nagy részüket csak az írásbeli után, mert nem szeretek hónapokra előre tanulni, de ha van elég akaraterőd, hogy most elkezdd őket, akkor májusban majd jó dolgod lesz
2012. jan. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!