Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tanáraink érettségi előtt...

A tanáraink érettségi előtt /törvényesen, szabályosan/ megadhatják, mely tételeket fogják kérdezni a szóbeli érettségi vizsgán?

Figyelt kérdés
11. évfolyamos vagyok és jövőre érettségizem. Hallottam már mindenfélét az érettségi tételekkel kapcsolatban. Arra vagyok kíváncsi, hogy a tanárok megadhatják-e azt a (22?) tételt, amiből majd húzhatunk a szóbelin, vagy CSAK A TÉMAKÖRÖKET? Szóval nem arra gondolok, hogy egyből kidolgozva megkapjuk, hanem a tételek címét mondjuk, otthoni kidolgozásra és megtanulásra.
2011. máj. 12. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, meg is kell adni a tételsort
2011. máj. 12. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
A tétel az, amit kihúzol ott helyben az érettségin, forrásokkal, feladatokkal együtt, ezt természetesen nem adhatják ki előre. A tételek címei a témakörök. Ezt viszont nem hogy kiadhatják, de úgy tudom, kötelező is kiadni.
2011. máj. 12. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg nem, csak a támaköröket adhatnák meg. Tavaly érettségiztem és a tanárok nekünk is mondták, hogy elvileg nem adhatnák ki a tétel címeket. De úgyis minden suliba megadják, szóval tök mindegy.
2011. máj. 12. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hm... köszönöm a gyors válaszokat. Vaskalaposok a tanárok, nem tudom a szegedi Radnóti mond-e valamit... Hát reménykedem...
2011. máj. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!