Vizsga előtt lazító tippek? Már most gyomorgörcsöm van, pedig még van pár napom. Ki, hogy lazít, nyugtatja magát? Előre is thx! : )
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 22:35
21/36 anonim válasza:
Illetve, ha nincs meg, akkor nem mehetsz vizsgázni. Ha meg megvan, akkor ha kivágnak vizsgáról csúszol..
22/36 anonim válasza:
Kétségtelen, hogy nagy segítség ez a diákságnak
24/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat kollégák, tegnap sikerült úgy egy óra zenehallgatás után elaludom:)! Hát még van egy kis időm..átnézem amit lehet, aztán csak lesz valami:) De még mindig nagyon félek...megint valami vizsgásat álmodtam...Azért örülök, hogy ilyen jó kis jogász társaságot sikerült összehozni ezzel a kérdéssel:)!! Mindenkinek egy naaaagy kalappal a vizsgákra aki válaszolt:) Köszi mkinek:)!!
2009. máj. 26. 08:53
25/36 anonim válasza:
Én motorozni szoktam elmenni. 1-2 órára, de teljesen lenyugtat. Szokott olyan lenni, hogy tanulok, begőzölök, felkapom magam és 2 óra múlva visszajövök és ott folytatom ahol abbahagytam. Mondjuk nekem még "csak" érettségi van, de már jópár nyelvvizsga van mögöttem, szóval a rutin azért meglátszik. :-D Én gépész leszek jövőre ha minden jól megy.
26/36 anonim válasza:
Én is másodéves vagyok és most én is nagyon parázok.Szaktárgyaink vannak ráadásul most szivatósak a tanárok,nemtudom miért.Eddig nem is tanultam simán átmentem,most úgy tanulok mint a gép és nem engednek át.Az ijeszt meg,hogy bnőm is utolsó év előtt rúgták ki és félek,h a 15 kredit sem lesz meg,mert eddig csak 8 van:S
Nemtudom mi lesz,csak remélem én is,hogy nem halok meg a vizsgák végére:S
27/36 A kérdező kommentje:
Látom nem vagyok egyedül a problémával...nekem vészesen fogy az időm, de ma elmentem futni és eléggé lenyugtatott, hátha másnak is használ:) Egy naaagy kalapppal mindenkinek!!!!
2009. máj. 26. 20:36
28/36 anonim válasza:
A futás tényleg jó, engem is lenyugtat. Csak időnként bűntudatom van, hogy futás helyett a könyvek felett kellene ülnöm ...
29/36 anonim válasza:
Mikros csaj vagyok.
Én ma már sírtam, hogy már csak két napom van, és ha nem lesz meg, kicsúszok egy évet :S
ÉS olyan felfoghatatlan....olyan kesze kusza a tanár anyaga:S
30/36 A kérdező kommentje:
A sírás nálam is megvan....jah most jut eszembe én ma táncoltam itthon:D tök jó volt csomó feszültség kiment hirtelen, bár szerencse, hogy nm láttam magam kivülről :D Fel a fejjel fiúk lányok/nem tudom ki hová tartozik/:)! Mikro is meglesz meg mindenkinek sikerül álljunk így hozzá....!!! Majd az eredményeket megosztjuk:)
2009. máj. 26. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!