Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vizsga előtt lazító tippek?...

Vizsga előtt lazító tippek? Már most gyomorgörcsöm van, pedig még van pár napom. Ki, hogy lazít, nyugtatja magát? Előre is thx! : )

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 22:35
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Hát mi sorstársak vagyunk :D Én most épp eájttól tartok ennyire....már nem tom hová legyek mit tanuljak kínomban....

Melyik egyetem?

2009. máj. 25. 23:48
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

jaj, hát nem szabad azt csak úgy leírni. Csupa E. :)

Én hiába fekszek le a vizsgák előtt aludni időben, nem megy. Nem tudok aludni, csak forgolódok, nyugtalan vagyok nagyon. Ha meg nem fekszek le olyan vagyok, mint a mosogatórongy. Volt olyan, hogy egyáltalán nem aludtam, odamentem és pár óra elteltével, mint valami zombi olyan lettem, tök álmos, és közöltem, hogy semmi sem érdekel, csak aludhassak mielőbb, hadd menjek be gyorsan.

2009. máj. 25. 23:53
 13/36 A kérdező kommentje:

ohhh my God... :)

Tudom miről beszélsz.... és a csodás eájt tanszék ajjajj...

Engem már rémálmok gyötörnek rendesen nagyon félek tőle... már látom, ahogy ácsorgok a második emeleten és mindenki fal fehér.... Nem tudom mivel kéne nyugtatni magunkat...én spec mst sem tudok aludni, pedig jó lenne már csak annyira nyomaszt az egész. Szerencsénk lesz idén ugyebár?:D Most már muszáj!!! :) És nekiálltál már tanulni? Hányadikán mész pontosan?

2009. máj. 25. 23:57
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém pedig a katolikus egyetem. :)

Nekem szerencsére az éjszakázás uátn is "kitart a lelkesedés" egészen a vizsga végéig. Viszont ahogy kilépek az egyetemről ... mérhetetlen fáradtság tör rám.

2009. máj. 25. 23:59
 15/36 A kérdező kommentje:
És a katolikus egyetem is ennyire idegölő? Nem nagyon hallottam róla még információkat. Vagy csak nálunk divat ez a módszer? Én teljesen elvagyok keseredve egyébként, az egész jogi pályától elvették szinte a kedvem... nem értem, hogy miért kellene nekem 1000 oldal törit vágni ahhoz, hogy jogász lehessek... pedig nagyon akar/tam/ok az lenni...
2009. máj. 26. 00:02
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem éreztem idegölőnek nálunk a jogtörit, bár az egyetemestől kirázott a hideg rendesen :s

Nálunk most a polgár vészes nagyon; de szerda óta túl vagyok rajta :D

2009. máj. 26. 00:10
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Én a katolikusok jogi részéről azt hallottam, hogy náluk nincs ilyen kitolás, hogy csúsznak egy évet. Tegyük fel, hogy egy elsősnek nem lett meg a róma1 ugye. Báj-báj, majd jövő szeptemberben vedd fel újra csibém. Ott meg állítólag, a következő vizsgaidőszak előtti héten kell teljesíteni, vagy ilyesmi. Lehet oda kéne menni? Most komolyan, ha megint csúszok később agyvérzést fogok kapni!
2009. máj. 26. 00:12
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk úgy van, hogy csak akkor csúszol egy évet a tárggyal, ha a kötelező gyakorlatod nincs meg a tárgyhoz (előhallgatási köt.). Ha "csak" a kollokvium nem sikerül a vizsgaidőszakban, akkor ún. "csak vizsga" kurzusként elviheted a következő félévre, és kb. a rendes vizsgaidőszak előtt 1 hónappal ismét próbálkozhatsz.
2009. máj. 26. 00:16
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk meg hiába van meg a gyakorlat semmit sem ér. Majd jövőre...
2009. máj. 26. 00:22
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én valami agresszív játékkal szoktam ilyenkor játszani,vagy egy békésebb megoldás a gyógytea. Bemész egy bioboltba,és ott van stressz elleni teafű. Nekem bejött.Meg a fagyi evés is! Ipari mennyiségben eszek,és valahogy lenyugtat.
2009. máj. 26. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!