Vizsga előtt lazító tippek? Már most gyomorgörcsöm van, pedig még van pár napom. Ki, hogy lazít, nyugtatja magát? Előre is thx! : )
Hát mi sorstársak vagyunk :D Én most épp eájttól tartok ennyire....már nem tom hová legyek mit tanuljak kínomban....
Melyik egyetem?
jaj, hát nem szabad azt csak úgy leírni. Csupa E. :)
Én hiába fekszek le a vizsgák előtt aludni időben, nem megy. Nem tudok aludni, csak forgolódok, nyugtalan vagyok nagyon. Ha meg nem fekszek le olyan vagyok, mint a mosogatórongy. Volt olyan, hogy egyáltalán nem aludtam, odamentem és pár óra elteltével, mint valami zombi olyan lettem, tök álmos, és közöltem, hogy semmi sem érdekel, csak aludhassak mielőbb, hadd menjek be gyorsan.
ohhh my God... :)
Tudom miről beszélsz.... és a csodás eájt tanszék ajjajj...
Engem már rémálmok gyötörnek rendesen nagyon félek tőle... már látom, ahogy ácsorgok a második emeleten és mindenki fal fehér.... Nem tudom mivel kéne nyugtatni magunkat...én spec mst sem tudok aludni, pedig jó lenne már csak annyira nyomaszt az egész. Szerencsénk lesz idén ugyebár?:D Most már muszáj!!! :) És nekiálltál már tanulni? Hányadikán mész pontosan?
Az enyém pedig a katolikus egyetem. :)
Nekem szerencsére az éjszakázás uátn is "kitart a lelkesedés" egészen a vizsga végéig. Viszont ahogy kilépek az egyetemről ... mérhetetlen fáradtság tör rám.
Én nem éreztem idegölőnek nálunk a jogtörit, bár az egyetemestől kirázott a hideg rendesen :s
Nálunk most a polgár vészes nagyon; de szerda óta túl vagyok rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!