Vizsga előtt lazító tippek? Már most gyomorgörcsöm van, pedig még van pár napom. Ki, hogy lazít, nyugtatja magát? Előre is thx! : )
háát én is másodéves, de idén laza vagyok...
elsőévesen voltam parázva...és égtem vizsgalázban, most sajnos nem érdekel.
akkor neked nem múlt el ezért kérdeztem :S :(
Engem a napsugárzás, meleg, barnulás nyugtat meg, szerencse van kertünk, de nem tudok nyugodt lenni én sem vizsga előtt.
Mi ez a félelmetes szakod?? :)
Wáá én is jogra járok, nekem a következő vizsgámig még 10 napom van, de már összeszorul valami belül, mikor rágondolok az anyagra, amit tudnom kéne. Vizsga előtt meg már totál kész vagyok. És függetlenül az eredménytől hazafelé is remeg a lábam.
Sőt újabban rémálmaim is vannak.
Lehet el kéne mennem hamburgert sütni a mekibe? Attól legalább nem kapnék idegbajt..
Én turizmus vendéglátás, most épp a mikroökonómia készít ki, van rá 3 napom :S .
Ha tudom egymás utánra osztok be mindent, mert egyszerre eggyel jobban tudok foglalkozni. Így nem annyira örlő nekem.
Szerintem mindenki maga találja meg, mi a jó neki ilyenkor.
Én egeész nap ezzel próbálok foglalkozni...és ilyenkor edzéseket is kihagyom :S
Vannak ilyen bionyugtatószerek..vagyis gyógynövényekből...bár gondolom valami elfoglaltságot akarsz....
Sziasztok! Szintén másodév, és szintén jog.
Ismerős érzés a gyomorgörcs :S Én azzal nyugtatom magam, hogy ha nem úgy sikerül a vizsga, ahogy szeretném, nyitva áll az út az uv előtt.
Valahogy mindig az az érzésem, hogy csak pont 1 nap hiányzik ... Ennek "pótlására" a vizsgát megelőző éjszaka sajnos nem alvással/pihenéssel telik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!