Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME építészmérnöki karra...

BME építészmérnöki karra fontos az emelt szintű fizika érettségi?

Figyelt kérdés
Vagy elég az emelt matek+sikeres rajz-alkalmassági+megfelelő mennyiségű pontszám?
2012. jan. 10. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen igen es en csak a matematika miatt mentem gimnaziumba de jol rafaragtam mert 2 eve egy nem tul jo tanarunk van es most emeltre fogok menni es jol kell csinalni de az orara alig keszulok otthon vanegy rendszerem amivel felkeszulok es varom az erettsegit...
2012. márc. 5. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:

én a holnapi fizika középtől parázok + hétfői alkalmasságitól

vááá mivan ha nem lesz meg??? én azt nem élem túl :(

2012. máj. 16. 10:21
 13/13 anonim válasza:
BME-n az építészmérnöki karra egyáltalán se a matek, se a fizika nem fontos (csak azért kell, hogy bekerülj). Viszont a kreativitás, kitartás, rajzkészség, jó kézügyesség (makettek) elengedhetetlen.
2014. márc. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!