Akik idén érettségiznek, technikusi miatt lehet halasztani egy évet?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy most már csak akkor lehet, hogyha egy félév már megvan az egyetemen, arról is hogy teljesen eltörlik. Most nem tudom mi lesz. BME-ről lenne szó..2012. jan. 9. 17:57
1/2 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, akkoriban én is így akartam és lehetett is volna így. A végén mégse jelentkeztem sehova (ennek örülök mert 180 fokos fordulatban mást tanulok mint amit akartam akkor). Akkoriban ezt így meglehetett oldani. Szerintem idén is lehetséges, viszont egy volt osztálytársam egy harmadik megoldást választott. Felvették egy egyetemre és mellette csinálja a technikusit. Ha akkoriban tudtam volna erről a megoldásról én is ezt választottam volna, szerintem ez a legpraktikusabb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Remélem akkor, hogy most is így lesz. A technikusi és az egyetem egyszerre nem lenne rossz, viszont épp azért kell technikusi, hogy még egy évig ne Pesten kelljen lakni barátomnak :) Szóval időnyerés szempontjából kéne, mivel így be tud várni engem, mert én csak egy év múlva végzek.
2012. jan. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!