Egyetemenen milyen okból lehet halasztani? Lehet, hogy nekem is halasztanom kell.
Figyelt kérdés
Sajnos úgy adódott,hogy sokat kell járnom orvoshoz.MRI-n egy hete voltam,eredményeket elküldték a szívorvosnak.Az is benne van a pakliban,hogy kórházba kell mennem,sőt az operáció is lehet,szóba kerül.Rettegek tőle,de tudom,az egészségem fontosabb,mint az egyetem.2011. okt. 1. 08:26
1/8 anonim válasza:
Ha kórházba kell menned akkor ez már bőven elég ok a halasztásra. Jobbulást!
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,még nem 100%,de benne van ez is a pakliban
2011. okt. 1. 08:33
3/8 anonim válasza:
Nem vagy köteles megindokolni a halasztást
4/8 anonim válasza:
Nem kell megindokolni. Én nem jelentkeztem be az új félévre, és ez már halasztás volt. Semmi indok sem kell. Jobbulást!
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nektek is minden jót!
2011. okt. 1. 08:49
6/8 anonim válasza:
Be kell regisztrálni az új félévre, egyébként megszűnik a jogviszony. Csak passzívra és nem aktívra.
Aki nem jelentkezik be semmilyen formában, az valószínűleg bukta a tanulmányait.
7/8 anonim válasza:
Egyik előző vagyok.
én nem jelentkeztem be semmire, és az egyetemnél ez automatikusan passzív félévet jelentett (azaz két félévet), 1 hónapja szóltak, hogy lejárt a 2 passzív félévem, jelentkezzem be.
8/8 anonim válasza:
Nálunk sem kell bejelentkezni év elején egyáltalán, ha nem veszed fel határidőre a tárgyaidat automatikusan passzív félévnek tekintik és kész. Senkit nem érdekel, hogy miért nem jársz iskolába. Ha nem kell huzamosabb ideig maradnod, vagy mondjuk a háromból két hónapot már lejártál, akkor kérj egyéni tanrendet, ezt kell megindokolni. Így talán van esélyed, hogy nem úszik el az egész féléved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!