Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az óbudai egyetem Kandó...

Az óbudai egyetem Kandó Kálmán villamosmérnöki szakja milyen erős? Mennyire elismert?

Figyelt kérdés

Néztem a ponthatárokat és tavaly még 254 volt, ami pont jó nekem mert 258 pontom van. Ezt még 2008-ba szereztem, majd elmentem OKJ-ra (amit nem lehet kiválasztani a listából a felvi-n), majd egy éve befejeztem (4-es gyakorlat, 3-as elmélet). Gondoltam az OKJ-n kapott melóval el tudok helyezkedni. Hát tévedtem (ez egy évbe telt).

Szóval: ezzel minimális különbséggel van esélyem hogy bekerüljek? A BME-VIK-et meg se próbáljam?

A bent maradással nem lesz bajom, ha akarok tanulok és ez most fontos nekem.

2012. jan. 8. 03:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az említett blog itt lesz elérhető : [link]
2012. máj. 12. 11:16
 12/15 KissGuru válasza:

Annak aki tanul erős, annak aki puskából végig csinálja a 4. félévtől annak nem erős.

Elismertségét tekintve jó a hirneve, de sejthető, hogy az említettek előbb-utóbb hatással lesznek rá.

2012. jún. 15. 20:37
 13/15 A kérdező kommentje:

már megint töröltétek az oldalt??? miért?

a posztokat át tudjátok küldeni, privátba írok emailt

2012. aug. 2. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, mint kiderült felvettek oda. De BME-VIK az esélytelen ilyen alacsony pontszámokkal. Én is Óbudai Egyetemre megyek villamosmérnöknek, úgyhogy lehet találkozunk. :) Viszont én már most tudom, hogy akárhogy nézzük, a műszaki képzésen megy a szívás. Helyt kell majd állni keményen. Engem BME-VIKre is felvettek, de ismerem magamat, hogy azt nem bírnám. Ezért választottam inkább a Kandót.
2012. aug. 9. 16:27
 15/15 anonim válasza:

Régi a hirdetés,de "tapasztalatokkal" tele, tudok nyilatkozni az oskoláról. Felmerülhet, minek írtam én ide: Nos, ha valaki erre téved, és elolvassa azt a mérhetetlenül nagy hülyeségeket amiket itt olvastam, az elbizonytalanodhat. Igen műszaki képzés egy szívás, ezt tudom mondani, szivatják a népet ahol csak tudják, erre egyetlen mód van tanulás, hiába puskázod ki, visszaköszön egyszer,hogy nem tudod. Mindenki bulizni jár a többi egyetemnél, kandósoknak meg marad a villanytan bulizási célzatra.

Na és most kitérnék,erre a pár sorra amiket olvastam.

2XX ponttal nem lehet bent maradni a Kandón....stb stb

275 ponttal vettek fel,úgy hogy ebben benne van egy technikusi képzés pontja is, és igen húzom az igát még, minden tárgyam megvan eddig, ösztöndíjat is kapok.

Érdekességként: körül belül első évfolyamból 10-nél is több embert tudok akik 400 pont fölött vettek fel és már nincs ott az egyetemen, átment hobbi menedzser szakokra, vagymég isten tudja hová. Ha érdekel a dolog valamilyen szinten, türelmes vagy és még valami oknál fogva rávet az ösztön,hogy tanulj szorgalmi időszakban, meg lehet csinálni. Nem attól fogod megérteni egy Bode-diagram vagy egy 3f. hálózat csillagpont eltolódásának a számolását,vagy vagy vagy,hogy milyen jó lett a magyarod, vagy éppen milyen jól kattogtattál exelben a 90+% infoért.

Félreértés ne essék, nagyképűségről szó sincs, ebben az évben többet tanultam, mint az egész szakközép+technikusi képzés során. Egy szó, mint száz: tanulni kell, neki kell ülni, bejárni órákra(ez alól kivétel a józanodási időszak) .Sok sikert!

2014. ápr. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!