100 embert vesznek fel jogra államilag támogatott képzésre?
ez valamilyen új szabály?
más szakokat is érint?
hol lehet utánanézni?
Gazdaságtudományi terület: a tavalyi 4200 főt lecsökkentették 250 főre...felháborítónak tartom.
"Gazdaságtudományi terület: a tavalyi 4200 főt lecsökkentették 250 főre...felháborítónak tartom."
Szerintem nem az a felháborító, hogy lecsökkentették, hanem az, hogy már 2012-re is érvényes. Ennek csak a következő évfolyamot szabadna érintenie, mert aki úgy készült idén, hogy ő megy közgázra, az most szív.
Mindezek ellenére én egyetértek a csökkentéssel, jogásszal és közgazdásszal Dunát lehetne rekeszteni, ráadásul, mint az ország kazdasági helyzete is mutatja, amiről jogászok és közgazdászok tehetnek, mivel a politikusok zömmel belőlük kerülnek ki, a képzés eddig is elég trágya volt.
Szervusz!
Január 19,.-én lett az oktatási államtitkárság által kiküldve a 100 állami jogász hely elosztása, mi szerint az ELTE 50-et kap, míg a Pázmány is 50-et kap. A vidéki egyetemek jogi karain tehát nem lesz államilag finanszírozott hely, viszont a Pázmány jogi karán, a képzés költségtérítéseseknek 2012/2013-as tanévtől 225.000Ft/szemeszter lesz.
Várunk szeretettel szombaton, tehát ma az Educatio kiállításra!!
Minden egyéb felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk!
Pázmány Jog és államtudományi Kar
Hallgatói Önkormányzata
Szervusz!
Holnap (2012.jan.26) tartja a a Pázmány Péter katolikus Egyetem, Jog- és államtudományi Kara Nyíltnapját.
1088 Budapest, Szentkirályi utca 28-30.
2012. január 26. (csütörtök) 10 óra
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!