Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Móricz Zsigmond Gimnázium vs....

Móricz Zsigmond Gimnázium vs. Veres Péter Gimnázium?

Figyelt kérdés
Melyikben lenne érdemes továbbtanulnom? A Móriczról hallottam, hogy elkényeztetett sznobok járnak oda. Ez mennyire igaz? Egyébként jó tanuló vagyok, 4,6-7 az átlagom
2012. jan. 5. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A Móricz pedig a II. kerületben Rózsadombon.
2012. febr. 21. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó tudni, ugyanis van egy Móricz Szentendrén is.. és ha már a VPG-ről beszélünk, az is ugyanolyan közel van hozzá, mint a II. kerületi Móricz, tehát előbb nem ártana tisztázni, hogy melyikről van szó. Mondjuk a szentendrei se sokkal különb, a VPG erős suli és tényleg normális emberek járnak oda, én mindenképp azt választanám.
2012. márc. 22. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A két iskola nem egy kategória, ami az oktatás, tanulók színvonalát illeti. A Veres az ország legjobbjai között van, a Móricz meg nem.
2012. aug. 25. 09:56
 14/15 anonim válasza:
34%

a Veres Pétert nem ismerem, viszont a Móriczról sok dolgot tudok.

minden gimnáziumban vannak olyanok, akiket más nem érdekel, csak az, hogy hogy néznek ki. ez persze a Móriczban is így van, de nem mindenki ilyen. vannak értelmes, rendes diákok, akik a tanulásra figyelnek, elég jól tanulnak, emellett vannak barátaik, és valamilyen sportot űznek mellette heti 5x..

2012. nov. 9. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Veres
2012. nov. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!