Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Zsigmond Király Főiskola...

Zsigmond Király Főiskola nemzetközi gazdálkodás?

Figyelt kérdés

Elsősorban az érdekelne, hogy mi a véleménye erről a szakról (oktatók ,tananyag, stb) azoknak akik itt tanulnak vagy itt végeztek. Ktg térítéses levelezőn akarom tanulni (mert dolgozom) kb mennyibe kerül egy félév? Olyan 200körül gondolom.... valamint még az is érdekelne, hogy a tandíjon kívül milyen költségek vannak egy főiskolán? Lehet,hogy hülye kérdés, de soha nem foglalkoztatott az,hogy fősulira járjak, de a pénzügyi szférában elvárás a diploma és szeretnék egyet én is (ha már mindenkinek van...ez olyan "menő" most).:)

Ja és még az is érdekelne, hogy ugyanúgy van most is a jelentkezés mint az őskorban (papírboltban kitöltöd a jelentkezési lapot)?

Előre is köszi.

2011. dec. 20. 15:48
 1/3 Pub válasza:

gondold meg hogy hova mesz! en ide jartam, szerettem, színvonalas suli, jó tanárokkal, péntek szombati órákkal,

DE nem jó a hírneve (nem tudom miert). sajnos jobb olyan helyre jarni amit ismernek az emberek, akkor is ha rosszabb. ket diplomam van a masikat jobban elfohadjak majd, mert nevesebb iskola, de SEMMIT nem tanultunk, nagyon rossz tanáraink vltak. persze az állásinterjún nem ezt fogom mondani:)

2012. jan. 10. 11:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:) én is azt olvastam,hogy nem jó a hírneve a sulinak, de nekem valamiért szimpatikusabb mint mondjuk a BGF vagy ÁVF. Azért nem gondoltam,hogy ennyire jelen van ez a főiskoláknál is,azt hittem ez csak középiskolás szindróma. :)
2012. jan. 11. 16:18
 3/3 HePe ***** válasza:
Remélem már fősulis vagy, de viccből írom, hogy elektronikusan kell jelentkezni a felvin keresztül, én is így jöttem a zskf-re és nem bántam meg, nagyon jó suli!
2013. nov. 11. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!