Móricz Zsigmond Gimnázium vs. Veres Péter Gimnázium?
a Móriczba ne menj!
figyelj, én tudom mi folyik ott. ismerek embereket, akik odajárnak, voltam ott nyílt napokon, tehát ismerem. nem pletyka.
tehát, két csoportra tudod osztani az embereket. az egyik csoport azok a lányok tipikus csoportja, akik népszerűek, csinosak, facebookon tipikusan 40-300 like-ot kap a profilképük, gazdagok, stb.
a másik csoport, pedig az, akikkel senki sem foglalkozik, lehet, hogy van néhány ember akikkel beszélnek, de az amerikai filmekből tipikusan jól ismert szemüveges, bajszos, fogszabályzós, kancsal csajok.
a fiúk egytől egyik cicafiúk, csőnadrág, vasalt haj, stb. két fiú ismerősöm ment oda, az általánosban gáznak számítottak, és ott most nagyon nagy arcok lettek.
többi ismerősömről akik oda járnak többen mondták hogy sznob és lenéző lett.
egyszer itt GYK-n olvastam egy kérdést, egy csaj tette fel, idézem:
,,Van egy csaj az osztályunkban, hogyan utálhatnánk, rúgathatnánk ki a suliból?
Nagyon gáz a csaj, irtó gáz ruhákban jár, senki sem beszél vele. Egyszer volt képe olyan cipőt venni, mint amilyen a barátnőmnek volt! "
Megkérdeztem tőle: Móriczba jársz? írja: igen.
tehát...
nyílt napokon lenéző fejek: "kik ezek itt? mit akarnak?".. komolyan fajelmélet uralkodik, "aki nem móriczos az egy gáz, szánalmas nyomorék"
amúgy érdemes megnézned a legfrissebb osztályképeket, én már végignéztem szinte minden suliét, és mit ne mondjak minden lány ki van cicomázva, és tényleg akad köztük szép, csinos, és szimpatikus is, de én tudom hogy néznének pl. rám a villamoson.. tudod ilyen "fuhhhhkiez" kifejezéssel.
ráadásul a tanítás se a legjobb ott.
szóval nagyon ajánlom hogy ne menj oda!!
a Veres Pétert nem ismerem.
14L/8.o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!