Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Móricz Zsigmond Gimnázium vs....

Móricz Zsigmond Gimnázium vs. Veres Péter Gimnázium?

Figyelt kérdés
Melyikben lenne érdemes továbbtanulnom? A Móriczról hallottam, hogy elkényeztetett sznobok járnak oda. Ez mennyire igaz? Egyébként jó tanuló vagyok, 4,6-7 az átlagom
2012. jan. 5. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A Móricz szép, jó helyen van, de én is csak rosszat hallottam a diákokról akik oda járnak. Én is felvételiztem még oda anno, fel is vettek de nem oda mentem, pont az oda járó arcok miatt. Sznobképző. Nem mondom hogy nem jött onnan még ki normális gyerek, de szerintem nem túl sok. Ha meg nem vagy "olyan mint a többi" nyilván kevés barátod lesz és kiközösítenek, ami megint nem jó.
2012. jan. 5. 19:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Melyik gimibe mentél?
2012. jan. 5. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Én a Hunfalvy-ba jártam, nagyon szerettem.
2012. jan. 5. 19:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

a Móriczba ne menj!

figyelj, én tudom mi folyik ott. ismerek embereket, akik odajárnak, voltam ott nyílt napokon, tehát ismerem. nem pletyka.

tehát, két csoportra tudod osztani az embereket. az egyik csoport azok a lányok tipikus csoportja, akik népszerűek, csinosak, facebookon tipikusan 40-300 like-ot kap a profilképük, gazdagok, stb.

a másik csoport, pedig az, akikkel senki sem foglalkozik, lehet, hogy van néhány ember akikkel beszélnek, de az amerikai filmekből tipikusan jól ismert szemüveges, bajszos, fogszabályzós, kancsal csajok.

a fiúk egytől egyik cicafiúk, csőnadrág, vasalt haj, stb. két fiú ismerősöm ment oda, az általánosban gáznak számítottak, és ott most nagyon nagy arcok lettek.

többi ismerősömről akik oda járnak többen mondták hogy sznob és lenéző lett.

egyszer itt GYK-n olvastam egy kérdést, egy csaj tette fel, idézem:

,,Van egy csaj az osztályunkban, hogyan utálhatnánk, rúgathatnánk ki a suliból?

Nagyon gáz a csaj, irtó gáz ruhákban jár, senki sem beszél vele. Egyszer volt képe olyan cipőt venni, mint amilyen a barátnőmnek volt! "

Megkérdeztem tőle: Móriczba jársz? írja: igen.

tehát...

nyílt napokon lenéző fejek: "kik ezek itt? mit akarnak?".. komolyan fajelmélet uralkodik, "aki nem móriczos az egy gáz, szánalmas nyomorék"

amúgy érdemes megnézned a legfrissebb osztályképeket, én már végignéztem szinte minden suliét, és mit ne mondjak minden lány ki van cicomázva, és tényleg akad köztük szép, csinos, és szimpatikus is, de én tudom hogy néznének pl. rám a villamoson.. tudod ilyen "fuhhhhkiez" kifejezéssel.

ráadásul a tanítás se a legjobb ott.

szóval nagyon ajánlom hogy ne menj oda!!

a Veres Pétert nem ismerem.

14L/8.o.

2012. jan. 5. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha már ez a kettő, akkor a Veresbe menj. Nem egy nagyszám suli, olyan átlagos, de ott legalább nem sznobok vannak. Viszont ha a tanulási lehetőségeket nézed a Móricz se rossz, a tanárok tűrhetők. De amit hallottál róla 100%-ig igaz.
2012. jan. 6. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Azt se tudjuk ,hol van a két suli.
2012. jan. 17. 20:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Akkor mi a f@szért válaszolsz?
2012. jan. 17. 22:15
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Lehet a kisújszállási gimnázium is.
2012. jan. 18. 08:48
 9/15 anonim válasza:
VERES VERES VERES!!! Én ide járok :) A suli pedig NEM átlagos, benne van a 10 legjobb gimiben az országból (lehet, hogy már csak 11. nem tudom...). A tanárok nagyon jók, rengeteg program van, jó a hangulat/kivéve a bealvós órákon:D, és elég kemény suli, viszont nagyon jól felkészít az egyetemre/életre. Szerintem mindenképp ide gyere! :))
2012. febr. 21. 16:29
 10/15 anonim válasza:
6/9 A Móriczot nem tudom, a Veres Békásmegyeren a III. kerületben :)
2012. febr. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!