Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szolnoki Főiskola? (NEMZETKÖZI...

Szolnoki Főiskola? (NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS)

Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatokat kérek.BGF-re készülök, de ha nem vesznek fel akkor a SZF-re mennék, milyen itt a szinvonal, megéri itt tanulni, valamint a diplomát nézik valamibe?Tanulás mennyisége?sokkal alacsonyabb a presztizse, mint mondjuk a bgf-nek?

2012. jan. 2. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 2009-ben felvételiztem oda. Azon kívül, hogy levelező tagozaton fél évente 1 havi fizetésemet utaltam át .. hát.. őszintén szólva szerintem egy rakás sz@r.

Nekem nem érte meg. Igaz, hogy nekem már van egy szakmám, aminek kiegészítése képen akartam a Nemzetközi logisztikát tanulni 3. évtől, de jelenleg passzívra raktam magam, mert szültem.

Nem hinném, hogy folytatni fogom, mert az oktatás színvonala 1-2 tanártól eltekintve kb. a béka segge alatt van. Én Pestről utazgattam le, de megbántam.

Ha kihagytam 1-2 alkalmat, akkor se történt semmi, mert konkrétan néha semmit sem kellett bepótolni, mert semmi érdemlegeset nem adtak le.

Nappalis ismerőseim is panaszkodtak az iskolára. Sőt, nekik sokkal gázabb, mint a levelezőn.

Akik pedig a felnőtt képzésre járnak ... NC .. az még sz@rabb.

Úgyhogy maradj csak a BGF-nél! és reménykedj, hogy oda vesznek fel.

2012. jan. 8. 19:31
 2/2 anonim válasza:
Nos sez a szak nagyon jó Szolnokon és ugyanúgy panaszkodnak a diákok ha tanulni kell..Dr.kacsirek majd megtanit:))
2012. aug. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!