Van itt mas is rajtam kivul, aki tart a tandijtol es a roghozkotestol es esetleg ettol teszi fuggove, hogy itt kezdi a tanulmanyait vagy sem?
Gyógyszerész szeretnék lenni:) Igen, én is évvesztes vagyok :S Nekem is ez volt a "rémisztő", hogy 30 éves koromig Mo-hoz lennék kötve. De ez a 20 éves opció tetszik, persze az lenne a jó szerintem, ha nem lenne semmiféle ilyen korlátozás. Pár év külföld után úgyis hazajövök és visszaforgatom Mo-nak a pénzt. Nagyon nem jó ez a helyzet most.
Még a felvehetők számára várok, de csaknem fogják az eü-s szakra felvehetők számát csökkenteni.
Azt meg ha jól tudom január vége felé hirdetik meg.:S
Akkor valahogy elkerülte a figyelmemet ez,hogy az eü-s szakokra felvehetőket csökkentik. :/ Ajajj:D Csak az maradt meg, hogy a műszaki, term.tudományos képzéseket erősítik -pont ami nem érdekel.:D
Hát igen,kiszámíthatatlan lenne ez a külföld azért.:D:D
Én is úgy vagyok, hogy szeretek azért itt lenni a család miatt, szóval hiába kóstolnék bele a külföldi létbe csak hazajönnék:) Mondom ezt most.:D Rossz még így az ismeretlenbe tapogatózni. Meg azt elképzelni, hogy beiratkozáskor az arcomba nyomnak egy ilyen szerződést.
Szerintem 2 helyet írok ( DE, PTE) de még gondolkodom. Amin nem tudok dönteni, hogy mi legyen a másik szak...
Nem akarok mást csak ezt:D De kell valami vészterv.
Ápolót akartam , de amikor anya meghallotta majdnem elájult:DD Nagyon nem szeretné. Úgyhogy most gondolkodóban vagyok.:D És te melyik egyetemet fogod beírni?:) B terved van? Bár írtad,hogy a bejutással nem lesz gondod:) Érettségiket akkor már letudtad?
Én nem,úgyhogy ezen is van mit aggódnom.:D
És a skandináv ország nyelvét milyen szinten beszéled?Vagy angolul tanulnál?
Olvasom, hogy a fél családod ott él,akkor gondolom felsőfokon beszélsz:)
Az angolt meg nem tudom honnan vettem.:/
Ennyi javítást írnék.:D
Azt visszaható hatályú törvényalkotásnak hívják, és az ilyenre vannak garanciák, de most nem fogok 511 oldalas jogelméleti dolgokba belemenni, ahogy leírtam képzési szerződést nem most fognak kötni és nem azokkal, akik már tanulnak.
Mint írtam, a törvényt olvastam, abba van benne, te is utána tudsz nézni, de ezek szerint baj van a szövegértéseddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!