Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A SZIE-GTK: Gazdasági és...

A SZIE-GTK: Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök BSc nagy mellélövés lenne a mai túltelített piacon, ha azt jelölném be első helyre?

Figyelt kérdés

Milyen a SZIE Gödöllőn? Felveszi az ott kapott diploma a versenyt egy másik agrárképzésű felsőoktatási intézményi diplomával?

Ha igen, melyikkel?

Ha nem, melyik a felsorolásban a jobb tőle?

( Agrár egyetemek, és főiskolák névsora:

[link] )

Köszönöm a válaszokat!

20/L

2011. dec. 16. 12:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Benéztem ezt az agrármérnöki szakot eléggé, mert nem fogadják ez jövő évtől a vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek érettségimet. Lövésem sincs mit tegyek.

Jelentkezzek a SZIE-GTK: gazdálkodás és menedzsmentre, és ha felvettek, majd jelentkezzek át, agrármérnökire? Nem tudom, hogy meglehet-e ezt csinálni...Kétségbe vagyok esve nem kicsit.

2011. dec. 19. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia, meg lehet csinálni, hozzánk is jelentkeztek át más szakról. Sőt még a tárgyaidat is el tudod fogadtatni, amik azonosak és akkor annyival kevesebb lesz..
2011. dec. 21. 09:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Végre egy jó hír. :)

De jelenleg manapság inkább közgazdásznak éri meg tanulni, vagy agrármérnöknek...Ez itt a kérdés.

2011. dec. 21. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező én nem ismerlek. Nem tudom mit szeretsz, mit nem.

Az agrármérnök nem kifejezetten nőies munka, sokat kell terepen lenni és lehet, hogy nem olyan dolgokkal foglalkozik, ami téged érdekel. Az agrárium jelenleg nem megy valami jól de ha jó vagy a szakmádban akkor van esélyed elhelyezkedni. Ehhez viszont szeretned kell amit csinálsz. Gondold el jól, hogy téged BIZTOSAN érdekelne az a tevékenység, amit egy agrármérnök végez. Szerintem csinálj egy másik érettségit és jelentkezz erre, ha érdekel a téma. A gazd men-el kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy a mai világban szinte minden embernek van egy ilyen papírja (a plázacicák kifejezetten erre mennek mert azt hiszik a legújabb divat szerint öltözködő, drága pezsgőt iszogató, menő ""fájnensöl"" szakemberek lesznek)

Gondold át melyiket akarod.

2011. dec. 22. 06:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ellen, hogy az agrármérnök nem kifejezetten nőknek való munka tiltakozom..:) Én nagyon élvezem és szeretem és bírom is.. Pedig a nők közül is a kisebbek közé tartozom..:)
2011. dec. 22. 10:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó... ez aranyos volt. :)
2011. dec. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!