Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha 22 évesen kezdeném az első...

Ha 22 évesen kezdeném az első OKJs képzésemet, ingyenes lenne?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy 22 éves korig ingyenes az első OKJ, de nem értem, hogy ha már elmúltam 22, de nem vagyok 23, akkor még ingyenes e. Szeptemberben, 22 évesen kezdeném, és novemberben tölteném a 23at.
2011. nov. 24. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs más szakvégzettséged, és ez az első, akkor szerintem ingyenes, de ha van már papírod valamilyen szakmáról, akkor mindenképp fizetős lesz.
2011. nov. 24. 13:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincsen más szakvégzettségem.
2011. nov. 24. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
azért arra számíts,hogy megkérdezik,mivel töltötted azt a 3-4 évet 18(19,érettségid idejétől függően) és 22 éves korod között...
2011. nov. 24. 13:25
 4/4 A kérdező kommentje:
19 évesen érettségiztem, elmentem egy egyetemre, de nem tetszett, így otthagytam. Ebből lehet baj?
2011. nov. 24. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!