Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Csokonai,...

Mi a véleményetek a Csokonai, Medgyessy gimiről (Debrecen)? (lent)

Figyelt kérdés
szóval, ide szeretnék menni továbbtanulni. voltam nyílt napon nagyon tetszett a suli. az F osztályt néztem ki magamnak (német). kinek mi a véleménye róla? érdemes ide jönni? ezen kívül még a Medgyessy általánosában gondolkozom. szerintetek melyiket jelöljem be elsőnek?

2011. dec. 11. 17:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

csokonaiba ne menj.. ajánlom neked ha jót akarsz magadnak a barátnőm az F osztályba jár és én is odaakartam menni, de szerencsére utánanéztünk és rájöttünk hogy jó iskola csak a tanárok nagyon szigorúak meg bunkók.. mindenkinek a rossz jegyet adják a barátnőm utálja a sulit a tanárok miatt.. és szerintem te is jobban járnál más sulival mint pl. TÁG, Kossuth, Fazekas

hidd el jobb ha nem írod be a Csokit..

a Medgyessy-t inkább akkor mint a Csokit.. de az se valami népszerű suli..

2012. jan. 10. 15:54
 22/28 anonim ***** válasza:

N E Í R D B E A C S O K O N A I T !!!!!!!!!!!!!!!

Igaza van a fenti hozzászólónak.

2012. jan. 10. 19:12
 23/28 anonim válasza:
Nekem a testvérem járt a Csokonaiba, ő imádta, és csak 1-2 bunkó tanár volt, de érettséginél még ők is segítettek :) Én is oda akarok menni, emelt angolra :D
2012. jan. 10. 20:13
 24/28 A kérdező kommentje:
én is úgy hallottam, hogy nem az összes tanár bunkó, hanem 1-2. és 1-2 bunkó tanár minden suliba van. :)
2012. jan. 10. 20:43
 25/28 Orsmi válasza:
100%

Sajnos olyan sulit nem fogsz találni ahol egyáltalán nincsenek bunkó tanárok...

A Csokiban is vannak, de nem kell tőlük megijedni, nem esznek embert! :) És az valóban igaz, hogy még a legszigorúbb tanárok is érettségin sokat segítenek!!

Milyen az F osztály?? :D Háát figyelj nyilván azért jelentkeztél németre mert szereted a nyelvet és tudod is, s ilyen esetben tuti, hogy nem lesz vele gondod!! Nekem az volt az elején furi, hogy második nyelvnek oroszt kellett tanulni (az angolosoknak franciát) de végül megszerettem, oly annyira, hogy a mester diplomámhoz a német mellett az orosz nyelvvizsgát fogom megcsinálni! :) Jaa és még annyit, hogy az én osztályomból mindenkinek sikerült továbbtanulnia, mindenkit felvettek valahova, legtöbbjüknek már meg is van az alapdiplomája! Ez is azt bizonyítja, hogy a Csokis tanárok maximálisan felkészítenek az érettségire és nem feltétlenül az a céljuk, hogy téged szívassanak...

Remélem tudtam neked segíteni!! :)

2012. jan. 14. 11:55
 26/28 anonim ***** válasza:

gyere a csokonaiba, ha el akarod cseszni az életed, 4-5 évig büntetésbe akarsz lenni, éjszakákat akarsz áttanulni, könyörögni akarsz a szüleidnek hogy vigyenek át másik suliba, megalázva akarod érezni magad és ha szeretsz szenvedni akkor meleg szívvel ajánlom az olasz kéttannyelvűt:)

a csokonait SOHA!!!:D

2012. jan. 20. 11:08
 27/28 anonim ***** válasza:

A két tannyelvű is ennyire rossz? Azt hallottam gáz az egész Csoki csak az olasz szak nem.

Na ezt a sulit biztos mostmár nem fogom bejelölni én se.

2012. jan. 20. 11:24
 28/28 anonim ***** válasza:
én Csokonais vagyok.. szerintem nem lehet általánosítani, hogy bunkók a tanárok, persze vannak bunkó tanárok... mindenhol vannak, én F-es vagyok és szerencsére a legjobb tanárok tanítanak... egyébként átlagosan tényleg nm ok jót hallani róla, de az F-re minden tanárunk azt mondja, hogy mi vagyunk a legjobb képességűek... aki tanulni szeretne az tud itt is, bár elég sok olyan ember van aki a kettesért megy, de akinek vannak ambíciói, azt a tanárok is jobban támogatják :))
2015. máj. 19. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!