Mi a véleményetek a Csokonai, Medgyessy gimiről (Debrecen)? (lent)
csokonaiba ne menj.. ajánlom neked ha jót akarsz magadnak a barátnőm az F osztályba jár és én is odaakartam menni, de szerencsére utánanéztünk és rájöttünk hogy jó iskola csak a tanárok nagyon szigorúak meg bunkók.. mindenkinek a rossz jegyet adják a barátnőm utálja a sulit a tanárok miatt.. és szerintem te is jobban járnál más sulival mint pl. TÁG, Kossuth, Fazekas
hidd el jobb ha nem írod be a Csokit..
a Medgyessy-t inkább akkor mint a Csokit.. de az se valami népszerű suli..
N E Í R D B E A C S O K O N A I T !!!!!!!!!!!!!!!
Igaza van a fenti hozzászólónak.
Sajnos olyan sulit nem fogsz találni ahol egyáltalán nincsenek bunkó tanárok...
A Csokiban is vannak, de nem kell tőlük megijedni, nem esznek embert! :) És az valóban igaz, hogy még a legszigorúbb tanárok is érettségin sokat segítenek!!
Milyen az F osztály?? :D Háát figyelj nyilván azért jelentkeztél németre mert szereted a nyelvet és tudod is, s ilyen esetben tuti, hogy nem lesz vele gondod!! Nekem az volt az elején furi, hogy második nyelvnek oroszt kellett tanulni (az angolosoknak franciát) de végül megszerettem, oly annyira, hogy a mester diplomámhoz a német mellett az orosz nyelvvizsgát fogom megcsinálni! :) Jaa és még annyit, hogy az én osztályomból mindenkinek sikerült továbbtanulnia, mindenkit felvettek valahova, legtöbbjüknek már meg is van az alapdiplomája! Ez is azt bizonyítja, hogy a Csokis tanárok maximálisan felkészítenek az érettségire és nem feltétlenül az a céljuk, hogy téged szívassanak...
Remélem tudtam neked segíteni!! :)
gyere a csokonaiba, ha el akarod cseszni az életed, 4-5 évig büntetésbe akarsz lenni, éjszakákat akarsz áttanulni, könyörögni akarsz a szüleidnek hogy vigyenek át másik suliba, megalázva akarod érezni magad és ha szeretsz szenvedni akkor meleg szívvel ajánlom az olasz kéttannyelvűt:)
a csokonait SOHA!!!:D
A két tannyelvű is ennyire rossz? Azt hallottam gáz az egész Csoki csak az olasz szak nem.
Na ezt a sulit biztos mostmár nem fogom bejelölni én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!