Mi a véleményetek a Csokonai, Medgyessy gimiről (Debrecen)? (lent)
Ezek a leggyengébb gimik közé tartoznak Debrecenben.
Általános tagozatra semmiképpen se menjél se a Medgyessybe se máshova,oda csak azok mennek akiket más helyre nem vettek fel.
Erős gimik:Kossuth,TÁG,Fazekas
A Csokonait nehogy beírd!!! Itt sok rosszat olvasni róla, meg rosszat is hallottam. A Medgyessinél vannak gyengébb gimik is, nem olyan rossz az, és van a Medgyesinek német tagozatú osztálya, kb. 17 főt vesznek fel.
Csak a Csokit ne válaszd
4essel szerintem be lehet jutni.
A barátnődnek meg nem tudhatod hány pontos lett a szóbelije...+ a tagozatoktól is változik
Csokonai egyáltalán nem rossz suli,de olyan szakra menj,amivel tovább szeretnél tanulni,és csak ezután válassz sulit.
Medgyessy nagyon rossz hírű iskola...,tehát nem hiszem,hogy az oktatás megfelelő szintű lenne.
1.köszi,az elismerést,de TÁG-os diákként én nem ajánom a TÁG-ot. :D
3. a barátnőd elég okos,ha ilyen sok felvételit írt,és nem kell féltékenynek lenni a TÁG-ra,igenis okos diákok vannak itt.(ami tény,az tény)
nekem járnak barátnőim a Megyóba, nagyon jó fejek.
Egyáltalán nem rossz hírű iskola a Medgyessy, szerintem nagyon jó.
de mostanában a legjobb gimi a FAZEKEAS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!