Van olyan könyv, prospektus, újság vagy bármi más ilyen ami tartalmazza Magyarország összes főiskoláját illetve a tudni valókat róla?
Igen a felvételi tájékoztató.
De a neten is megtalálod a www.felvi.hu -n
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nem tudom én mért nem találtam rá pedig beírtam a googleba de sehogy sem találtam ilyet. Erre az oldalra meg nem is gondoltam
Köszi még egyszer nagyon hálás vagyok :)
A felvételi tájékoztató hivatalos neve: Felsőoktatási felvételi tájékoztató. A köznyelvben "kék könyv" néven ismeretes. Ha mindenáron ragaszkodsz a papíralapú információkhoz, akkor ezt keresd. Mostanában keveset lehet róla hallani (elmúlt már a jelentkezési határidő), de november elejétől-közepétől február 15-éig a csapból is ez a könyv folyik. Olyankor könnyebb ráakadni. Most legcélszerűbb egy negyedikes középiskolástól elkérni, neki úgysem lesz rá szüksége.
De inkább a felvi.hu-t ajánlanám. Naprakészebb, egyszerűbben áttekinthető (könnyebb benne keresni), ráadásul olcsóbb is.
Köszönöm nektek is! Hála ég még van időm de mivel a szeptemberben már... szóval nem akkor kéne neki állni keresgélni lóhalálába.
Még egyszer köszi mindhármótoknak. A könyvet meg azt hiszem azért abba is belenézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!