Melyik Magyarország legdrágább főiskolája? ( azt hiszem Budapesten található)
Egyszer volta tv-ben ha jol emlékszem másfél millió/szemeszter, de nem tudom mi a neve. Nagyon modern, jól felszerelt és oylan az egész suli mint azok az amerikai fösikolák, amit a filmekben láthattok. Ha jól tudom angolnyelvű üzleti föiskola
Tipp?:)
Szerintem is az IBS, vagy magyarul a Nemzetközi Üzleti Főiskola!
Egyébként lehet, hogy ez a legmodernebb ( bár kétlem), mindenesetre magánsuli. De hogy nem a legdrágább, az biztos, mert valamelyik orvosi, vagy repülőgép-mérnöki karon kérnek el félévente 1,5 millát.
Az en velemnyem:
Menj oda nyugodtan. Adok egy nemzetkozi bankszamla szamot ha gondolod. Oda elutalod az elso evi osszeget, es mindossze 3% pluszt, ami az egyeb kezelesi koltsegeket fedezi. Ezutan kezhez kapsz egy formanyomtatvanyt amit kitoltve, fenykepet mellekelve a megadott cimre kell postazni. En is es a baratnom is sok sikert es jo tanulast kivanunk neked. Amennyiben felvesznek akar csatlakozhatsz is a belso barati korunkhoz (de ezt inkabb privatban)
Milyen a környezet: sznob, újgazdag,gucci, lv, merci és bmw! Ezek mennek ott.
És mivel nekik csak úgy kell gy diploma, egyébként is megvan már a helyük egy cégnél, stb.
Más helyen nem igazán szívesen fogadják. Inkább járj egy normális egyetemre, vagy fősulira, hol olcsóbb a tandíj és jobb a társaság!
Rendben nem baszakodok. Aztan ha jossz az IBS-re, majd magyarazd el a tobbieknek is h ne baszakodjanak. Ok is biztosan pont olyuan megertoek mint en.
csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!