Mennyi lenne az esélye annak, hogy lebukik?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom nagyon szeretne állatorvos lenni, minden fő érettségi tantárgyból 4-es vagy 5-ös, csak kémiából nem. Ne higgyétek, hogy csak azért, mert egy jó barátom mindenképp védeni szeretném, de olyan a kémiatanár, hogy nem igazán érdekli a gyerekek sorsa, nagyon szárazan tanít, kísérletek nélkül. Egy suliba járunk, és engem is tanított ez a tanár, onnan tudom. Szóval hogy működik ez a dolog? : ) Köszönöm! (És azért én kérdezem, mert a barátomnak nincs nete, és minnél előbb szeretne választ kapni, eléggé parázik ettől.)2011. nov. 28. 13:08
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de ötször olvastam el a kérdést, és még mindig nem értem. :D
Hol akar lebukni a barátod? Érettségin akar puskázni, vagy mi? Az nem jó ötlet, ha rossz a tanár, járjon különtanárhoz, tanuljon egyedül, nagy balhé lesz ha észreveszik. Vagy órán? Azt meg ti tudjátok hogy az a tanár mennyire figyel.
2/6 anonim válasza:
Ja és a kémiai alapokra majd szüksége lesz az egyetemen, szóval ajánlott jól megtanulni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsi tényleg kihagytam. Ha meghamisítatja, egyet magának, mert tudtommal ez elég törvényellenes dolog.
2011. dec. 1. 15:59
4/6 anonim válasza:
na most már én se vágom mi a kérdés, az hogy kémia érettégin puskázik és lebukik mi lesz vele? gondolom kizárják... nem tom még nem érettségizem, de ha állatorvos lesz akkor gondolom kell neki a kémia inkább esetleg magán tanár, vagy fakt vagy vmi nem lenne ahol tudna rá jobban készülni? a kémia miatt én megértő vagyok mert ismerem a tanár stílust az én kémia tanárom folyton meg akart buktatni éppen átcsúsztam az év végeken... esküszöm olyan az a pasi mintha a Harry Potter könyvek Piton profja lenne -.-
5/6 anonim válasza:
Fején találtad a szöget, a hamisítás rossz értem?
6/6 A kérdező kommentje:
Hála Istennek talált magának elég olcsón magántanárt, úgyhogy nem a Józsefvárosin veszi meg :). Köszi a válaszokat, tényleg elég érthetetlen módon írtam le XD.
2011. dec. 3. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!