Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lenne ha 45 perc helyett...

Mi lenne ha 45 perc helyett 30 perces órák lennének a suliban?

Figyelt kérdés
érveket mellette, és ellene.
2011. nov. 19. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene. Nagyon sok órára kellene készülni egy nap, sok témában. Ráadásul azt írtad,hogy 5 perces szünet. Nekem 5 perc semmire sem elég, ha beszélni szeretnék egy tanárral valamiről rámegy az egész szünet. Ráadásul mire elpakolod a cuccod, leérsz az emeltről az udvarra, felmész az emeletre, előveszed a következő órára a tankönyveket, gyorsan átfutod az anyagot, hát ez 4 perc, és max egy percet lehetek az udvaron, akkor már inkább le se megyek, bent maradok. Meghát öt perc alatt csak ki és becsöngetés lenne, szóval mire a diák elmegy a cuccáért és elmegy a teremhez ahol órája lesz, bemegy mindenki a terembe leül az már öt perc. Ráadásul az én sulim nem olyan nagy,de vannak két emeletes óriás iskolák is, ott öt perc csak akkor elég ha futsz mindenhova.Tesi óra előtt és után az öt perc nem elég. Szerencsére nálunk a tanárok mutatnak be kísérleteket és öt perc nem hiszem, hogy elég lenne az előkészítésre,meg elpakolásra, hogy aztán más tanár is mutathasson be valamit egy másik osztálynak. Ráadásul nálunk vannak olyanok is akik csak járóbottal, lassan tudnak közlekedni, öt perc alatt nehéz lenne mindent megcsinálniuk, elmenni a termekbe. Szóval nem lenne jó, rohanás lenne az egész.
2011. nov. 20. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!