Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskolát válasszam,...

Melyik iskolát válasszam, milyenek lennének a tovább tanulási lehetőségek?

Figyelt kérdés

Most 8. osztályos vagyok és 4 iskola/szak között gondolkodom:

-Deák Ferenc Gimnázium (Szeged) nemzetközi tanulmányok

- Tömörkény István Gimnázium (szeged)Humán jellegű osztálya és a Speciális környezetvédelmi osztály

- Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola ( a Gábor Dénes tagintézményben) Környezetvédelem-vízgazdálkodás

Kíváncsi lennék ezekkel az iskolákkal hol lehet majd elhelyezkedni, van-e rá kereslet és az anyagiak is érdekelnének.

14/L

2011. nov. 18. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Tömörkéybe járok, anyukám pedig a Deákba tanár. A Deák jó suli, de szerintem nem olyan erős, mint a Tömörkény. Szerintem a Tömörkény minden esetben jobb döntés lenne, mert véleményem szerint erősebb suli. A GD...Hát nekem pár ismerősöm jár oda. Elég trógerek, hogy úgy mondjam, de egyébkénz azt hallottam, ha akarsz ott is tudsz tanulni. :)

Szerintem Tömörkény környezetvédelem jó lehet és szerintem hasznos is - ha jól vág az eszed a bioszhoz és a kémiához.

Tömörkény humánban csak az a gáz, hogy latint kell tanulni, én ezért is nem jelentkeztem oda, egyébként szerintem az is egy erős és jól működő szak, tehát azt is csak javasolni tudom.

Sok sikert :)

2011. nov. 18. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

én deák kéttanos vagyok, szerintem nagyon jó suli. nincs viszonyítási alapom, de általában szeretnek az emberek deákosok lenni. a tömörkényről is jókat hallok. azt is figyelembe kell venned,hogy neked mi lenne a fontos. mondjuk deákban megválaszthatod hogy milyen nyelvet szeretnél tanulni többé kevésbé,de nálunk nincsen latin.

gdbe ne menj ha jók a jegyeid, amit hallottam róla elég trógerek járnak oda,és nem mindegy hogy milyen osztályba jársz,hogy ösztönöznek vagy lehúznak.

2011. nov. 19. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Deákban a kéttan a legjobb, való igaz :)
2011. nov. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!