Ha kézségtárgyból bukik valaki, akkor évet kell ismételnie?
Tesiről lenne szó. Nem tudom, hogy más gimnáziumokban hogy megy, de nálunk rengeteg feladatra pontokat kapunk, amit a végén összesítés alapján osztályoznak. Tehát egy jegyed lesz összesen. Ebben benne van pl a cooper, 800 m, 60 m, kötélmászás, fekvőtámasz, lábemelés, távolugrás. Szerintem ha mindegyikre külön jegyet kapnánk több esélye lenne az év végi jobb jegynek. Na de nem ez a fő kérdés. Nagyon valószínű, hogy amiket idén teljesíteni kéne talajon, gyűrűn az néhányuknak az osztályból nem fog menni. (ezekre ugye külön jegyet kapunk) Namármost, ha ezeket nem tudom, akkor az kapásból 4-5 egyes. Így pedig esélytelennek tűnik az év végi kettes is.
Tehát ha valaki bukik pl. tesiből, akkor az mindenképpen évismétléssel jár? Mégis csak kézségtárgy, ha valakinek nincs tehetsége hozzá, akkor nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!