Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha kézségtárgyból bukik...

Ha kézségtárgyból bukik valaki, akkor évet kell ismételnie?

Figyelt kérdés

Tesiről lenne szó. Nem tudom, hogy más gimnáziumokban hogy megy, de nálunk rengeteg feladatra pontokat kapunk, amit a végén összesítés alapján osztályoznak. Tehát egy jegyed lesz összesen. Ebben benne van pl a cooper, 800 m, 60 m, kötélmászás, fekvőtámasz, lábemelés, távolugrás. Szerintem ha mindegyikre külön jegyet kapnánk több esélye lenne az év végi jobb jegynek. Na de nem ez a fő kérdés. Nagyon valószínű, hogy amiket idén teljesíteni kéne talajon, gyűrűn az néhányuknak az osztályból nem fog menni. (ezekre ugye külön jegyet kapunk) Namármost, ha ezeket nem tudom, akkor az kapásból 4-5 egyes. Így pedig esélytelennek tűnik az év végi kettes is.

Tehát ha valaki bukik pl. tesiből, akkor az mindenképpen évismétléssel jár? Mégis csak kézségtárgy, ha valakinek nincs tehetsége hozzá, akkor nincs...

2011. nov. 18. 16:57
 1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy igen. Hallottam már olyan gyerekről, aki megbukott tesiből.
2011. nov. 18. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy évismétles, vagy pótvizsga. De miért nem tudod ezek közül egyiket sem megcsinàlni? Általában nincsenek olyan követelmények tesiből hogy bárki is megbukjon. Kivéve ha nagyon lusta az illető és még csak nem is próbálkozik. Úgyhogy szerintem ne aggodj. Egy kettest tuti ossze tudsz kaparni ha legalább megpróbálod elvégezni a gyakorlatokat. Egyeshez tényleg nagyon lustának kell lenni.
2011. nov. 18. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hova jársz, de nem hiszem el, hogy ha valaki a végletekig béna, de becsülettel megcsinálja, akkor nem engedik át. Nálunk is buktak tesiből, de ők a pálya szélén fetrengtek, vagy sokszor át sem öltöztek (a ciki, hogy az egyik gyerek válogatott sportoló volt).
2011. nov. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!