Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki bukott már meg Gimnáziu...

Valaki bukott már meg Gimnáziumba úgy hogy évet kellet ismételnie?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 13:29
 1/7 anonim válasza:
100%
Valószínűleg igen :-)
2010. márc. 28. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sokan megbuktak már :)
2010. márc. 28. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is pl.
2010. márc. 28. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van rá példa.

Egyik osztálytársam megbukott gimiben, mert hétvégén mindig csak a bulin járt az esze és szombat, vasárnap csak a józanodással telt.Felkészületlenül jött, sőt napközben is csavargott,ha hazaért akkor mindig csak az internet, msn, vagy vásárlás, kozmetika ilyesmi. Jaa..és lány volt. :D

Ez 10.-ben volt. Aztán a következő osztályokat sikerült letenni. De érettségi után nem sokra ment, mert csak egy kozmetikus képzőbe jelentkezett.

Szóval, tanuljatok!!

20/L

2010. márc. 29. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is volt több ilyen osztálytársam. Mellesleg kedves utolsó. Nem kell lenézni a kétkezi munkásokat, mert lehet, hogy jobban meg fog élni, mint te az akármilyen diplomáddal. Hagyjuk már ezt a hülye hozzáállást, hogy akkor vagy valaki, ha van diplomád, mert szánalmas.

18/L, aki egyetemre készül

2010. ápr. 6. 09:50
 6/7 anonim válasza:
én középsuliba 6 tárgyból buktam 10.be. nem vagyok rá büszke, de ennek ellenére ma már a diplomamunkámat írom, emellett elvégeztem több tanfolyamot is és szeretnék is tanulni még. Jah és erős 4es lett az érettségim, ötödéven pedig országos versenyen vettem részt jó helyezéssel. nem jártam bulizni, inkább a családi körülmények játszottak közre. ha valaki középsuliba megbukik sztem attól még később akár orvos is lehet :)
2010. ápr. 6. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

tanulni sosem késő..

minden ember életében eljön egy lázadási szakasz, kinek rövidebb - kinek hosszabb.. Van, aki sokat lóg, nem tanul, van aki szerelmes, van akit a családi okok nem 'hagynak' tanulni.. Nem lehet bukást és bukást sem összehasonlítani. Hallottam olyat is, hogy a diák egy tanárral nem jött ki, megbuktatta, elkerült egy másik iskolában, ahol ugyanabból a tárgyból 4-5-ös érdemjegyeket kapott..

nem csak gimiben buknak, szakközépben, szakmunkásban is előfordul

2010. ápr. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!