Hova kell menni tanulni ha kommandós akarok lenni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy később jelentkezhessek Magyarországon valamelyik elitebb rendfentartó egységhez (kapos kommandó, paksiak) hova érdemes tovább menni? Rendőrtiszti vagy tiszthelyettesi is elég? Esetleg valami másik javaslat? Valamint hány éves korig lehet jelentkezni? (már járok egyetemre és még van vissza 4 évem ebből)2011. nov. 17. 17:32
1/2 anonim válasza:
Rendőrtisztin érdemes ezt csinálnod. Én úgy tudom hogy 25 éves korodig még elkezdheted. Én 22 évesen fogom majd elkezdeni, addig még edzek hogy ne akadjak fent ezeken a dolgokon, közben dolgozgatok is.
2/2 anonim válasza:
Kommandósnak ha akarsz menni mehetsz a rendőrtisztire de akár a szakközépbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!