A fotográfia szakon az egyetemeken adnak kölcsön, vagy bérelhető fényképezőgép?
Húú, hát köszönöm. Szerintem nem felesleges szak, vagy munkanélküliképző. Manapság amúgy is mivel lehet elhelyezkedni?! Most vagy azt tanulod legalább, ami érdekel, vagy végigcsinálod az egészet úgy, hogy kapsz egy papírt a kezedbe (OKJ, diploma, mindegy mi), és kilöknek a semmibe.
Ha bérelni drágább, akkor természetesen mindegy. Csak ne legyen megkötés, hogy KELL venni egy ilyen-olyan gépet, mert nem hiszem, hogy a csúcsmodernnel jobb képek készülhetnének. Én a hagyományosnál maradnék, elvégre rá kell érezni, és az a szépsége a szakmának, nem?
köszönöm a válaszokat
". Én a hagyományosnál maradnék, elvégre rá kell érezni, és az a szépsége a szakmának, nem? "
Ugye, nem egy 10k forintos kompakt gépre gondolsz? Vegyél egy gépet 150-250 között oszt csókolom. Kezdésnek az is jó lesz. A fotográfia szakról kikerültek és profivá vállt fotósok az optikát nem veszik meg 600k alatt és akkor még nincs semmiféle váz. Drága dolog a fotózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!