Valaki jár a MOME-re? Milyenek az órák, tanárok, meg leginkább a fotográfia szak?
Szerintem itt nem igen fogsz MOME diákot találni:DÉn még felvin sem találtam pedig tényleg kerestem:D
Amit én tettem,az az hogy felmentem a honlapra megnéztem kik a tanárok milyen órák vannak,megnéztem a diplomamunkákat stb:)Van nyílt nap is próbálj elmenni mert érdemes:)
Én most babázni fogok,azt a majdnem egy évet azzal fogom tölteni,hogy a textiltervező szakra felvételt nyerjek:)
Amúgy a fotósoknak jó ha van előtte okj-s suli,sztem előbb ott próbálkozz,aztán ez majd plusz pontokat jelent a suliba,meg amúgy is kell mert a felvételihez kell valamilyen munka is ha jól láttam:)
Egyébként nekem igazi álomsuli,remélem felvezsnek téged is engem is:DAztán majd fotózhatod az én ruhakreációimat:D
:D jó azért próbálkozni szabad :D
jah én azthittem h ehhez nemkell OKJ..mert úgy voltam idáig h ha ez nem jön össze akkor egyértelmű az OKJ, oda nemkellenek ilyen hülye pontok..munkám meg elvileg lesz egy rendezvényszervezős cégnél..elvileg..gyakorlatilag még nemtudom..de oooké benne vagyok :D szivesen fotóznám :D figyi irj már egy privit, és akkor iwiw meg ilyenek.. ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!