Hogyan lehet elviselni vagy leállítani a "hosszúnyelvű" anyucikat, illetve a "szuper" tanárt?
Kérdésednek csak egy részére válaszolok.
Igen, muszály 2 anyukának elmenni, mivel a tanár nem mehet egyedül 20-30 elsős gyerekkel. De még ötödikessel sem. Nem azért mert így kényelmesebb neki, hanem mert egyszerűen nem tudna figyelni mindenkire. Felelőtlenség lenne.
És hidd el annak a gyereknek a legrosszabb, akinek az anyukája megy, nem annak akinek nem.
Én akkor sem tartom jó ötletnek! 1. nem elsősöket kell 3 napra elvinni 2. Vállalta, oldja meg!
30 éves vagyok, anno középiskolában vittek elöszőr 3 napra minket, és akkor is plusz tanár jött!
Még sose hallottam ilyet, hogy 1.öket 3 napra elvisznek, ilyet lehet??
Anyukám 1-2.osokat tanít, de még 2.ban is csak Nyíregyházára a vadasparkba mentek el (Debrecenből), reggel mentek, délután jöttek.
Mi is anno 3. osztáltól voltunk 2 napos kiránduláson 3-4 naposon majd csak 7-8.-ban.
Kicsit felelőtlen a tanítónéni, legalábbis én biztos nem mernék elindulni elsősökkel 3 napra.
Most nem akarom ismételni a többieket, úgyhogy a problémádra válaszolok: Soha nem értettem az ilyeneket, akikkel nem lehet értelmesen kommunikálni. A húgomnak is volt egy ilyen tanárnője alsóban, és neki is egyszer anyu ellentmondott, aztán meg folyton szemétkedett a húgommal. Sajnos egy így működik, jobb ha csöndben maradsz, mert a gyereked számára nagyon meghatározó az iskola eleje, ha mindjárt elveszi a kedvét a tanár a tanulástól, akkor nem lesz valami jó tanuló később sem. Lehet, hogy már így is pikkelni fog rá.
A mi iskolánkban 2. után új tanárt kaptak az osztályok, remélem nálatok is így van, mert ezzel a tanárral te már nem fogsz szót érteni.
Én is tanárnak készülök, de középiskolába. Nem tudom, én soha nem viselkednék úgy mint egy isten, csak mert tanítok néhány gyereket, nem is értem az ilyet.
Fuj de utálom azokat a bizonyos anyucikat. De a gyerekeik se semmik..
16/L
Mi az iskola lelevetemültebb osztálya voltunk sosem mertek minket 2 napnál többre elvinni,és csak az jöhetett aki jó volt aki nagyon balhés az nem.
Elsőben nemhogy elmentünk vhová,csak a tó melletti játszótérre mert minket elvinni a tanítónéni,másodikban pedig csak szilvásváradra(3/4 óra busszal) és akkor nem jött velünk senki csak tanár.
Én amúgy vele értek egyet,nem kell 2 szülő,hanem menjen helyettük tanár.Nálunk mindig így volt,hogy aki a tanár barátnője barátja az jött velünk,így a szülők pihenhettek mi pedig nem fezsengtünk hizsen a tanár csak tanár:D
Egyébként igen csak a nyalis anyukák jönnek be nekik és a nyalis diákok.Nekem általánosban szerencsém volt,mert anyu volt az osztálypénzes és bár nem nyalizott de kedves volt az ofikkal.Ne értsd félre én megmondom ha nyalis ő is,mert igaz,hogy néha nagyon be tud nyalni,de ő már csak ilyen:D
Ami nekem cseszte a csőröm az gimiben volt utolsó évben.Szalagavatónkat szinte én szerveztem meg.A ruhákat az én varrónőnél varrattuk piti áron,és énjártam fel a lányokkal próbálni,minden nap,suli után mentünk késő délutánival jöttünk.Kifizették szerinted az utat?Dehogy,olyan 5000ft-mba fájt az összes út(mert a bérlet odáig nem terjedt ki).Ezenkívül,nénikém szállodaig.helyettes és náluk volt a vacsora.Én jártam egy hónapon keresztül hozzá árakért,lefoglalni összeegyeztetni mindent,kiválasztani ezt azt.A menüt is jóformán én csináltam meg mert vhányszor bevittem a menüt szerinted figyeltek?Nem.A műsorból kivettem a részem.midnegyikben részt vettem,annyi,hogy nem mentem díszletet csinálni,mert épp akkor jártam velük a varrónőhöz,de még a nagy napon is angyalszárnyakat csináltam és harisnyából kolbászt.
Ezek után vége lett és az ofi elkezdte kiosztani a dícséreteket.Szerinted kaptam?Nem.Megkérdezte az osztálytól,hogy kinek adjon még,erre benyögték,hogy annak aki elénekelt egy szólót.nagyon szarul esett,de érdekelt vkit?Nem.Még a sírást is elkezdtem.pedig népszerű voltam a suliban azt osztályban,csak az ofi nem szeretett,mert nem voltam okos matekból.
Szóval számít a nyalás falás és igen,diktatúra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!