Zte Bladenél hol tudom megnézni mennyi adatforgalmat használtam fel? Hol tudom esetleg leállítani, hogy csak wifi legyen. Csak akkor kapcsolnám be a rendes netet, ahol nincs wifi.
Ma vettem a telefont, így még csak most tanulom.Eddig nem volt androidos telefonom.
Köszi a segítséget!
Egy kis szösszenet a kezdő androidosoknak. Máskor azért célszerű ha vásárlás előtt tájékozódsz.
A net kikapcsolása: Beállítások->Vezeték nélküli és hálózati kapcsolatok->Mobil hálózatok és itt az adatok engedélyezése mellől vedd ki a pipát. Akkor már tuti nem fog menni a net csak wifin. Vagy az Apn droid is jó. A drasztikusabb megoldás meg a netbeállítások átírása, letörlése.
Örülök, hogy tetszik. :)
A netzabáló widgeteket vagy töröld ki/töröld le, vagy ahogy a harmadik is írta, van az APN kikapcsolására külön widget (nekem APN OnOff volt), akkor nem fogyasztja a mobilnetet.
Repülési módot kikapcsoltam.Így nincs kapcsolat,de csak segélyhívás van.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!