Kreditelismeres, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Alapszakom, orvosi laboratoriumi es kepalkoto diagnosztikai analitikus. Ebbol en tovabb megyek a kepalkoto szakiranyra. Na most, ha beirom felvi mesterszak keresobe a teljes szakom nevet, kiad kb. 5 mesterszakot, de mindegyik csak kreditelismeressel mukodhet. Mivel nem valasztja szet a 2 szakiranyt, gondoltam mehetek a kepalkotoval, de a suliban az egyik felsos azt mondta, hogy csak laborral van mester. Nagyon fontos lenne megtudnom, de senki nem tud semmi konkretat. Tudnatok segiteni? Ugy sejtem nem sokan vagytok itt errol a szakrol, szoval az is jo, ha valaki szimplan jartas ebben a mesterszak/kredit temaban es akkor en linkelek oldalt, hogy mit hol ir. Nagyon fontos lenne, ha sok a szabadidod es nagyon unatkozol, halas lennek! :)2011. okt. 8. 19:29
1/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás: nézd meg az említett mesterszakokat, és hogy milyen diplomát ad meg bemeneteli követelménynek.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt mar leirtam, ennyit koszi, de en is tudok. A teljes szakomat irja, mint alapkovetelmeny, plusz kredit elismeres. A gond az, hogy en kepalkoto leszek, nem laboros, es valaki azt mondta kepalkotokent nincs mester egyaltalan. Ezt a 2 szakiranyt a felvi nem kuloniti el.
2011. okt. 8. 19:48
3/7 anonim válasza:
"4.1. Teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe: orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus alapképzési szak orvosi kutató laboratóriumi analitikus szakiránya, valamint a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus főiskolai szintű szak."
Ez áll a Klinikai laboratóriumi kutató mesterszaknál (ha erre gondolsz, de nem tudom, mire gondolsz, mert nem írtad le), vagyis az általd választott szakirány nem számít. Az, hogy a többinél mi van, az adott egyetemnél kell megérdeklődni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, ezt a mesterszakot en meg nem is lattam. Belinkelned, hogy a szoveget hol talaltad? Koszonom a segitseget, ez az utolso keresem, tenyleg.
2011. okt. 8. 20:37
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi, kozben megtalaltam magamtol is. Nem lettem sajnos okosabb, illetve elkezdtem remenykedni, mert itt direkt feltunteti, hogy az en szakiranyommal nem mehetek. Annal ami engem erdekel, a teljes szakomat megnevezi es nem irja, hogy csak az egyik szakirannyal lehetne menni. Ezek szerint mehetek, csak akkor nem ertem a tobbiek miert mondanak mast... Na mindegy, koszi a segitseget!
2011. okt. 8. 21:13
7/7 anonim válasza:
A felsősök meg vannak győződve arról, hogy mindent jól tudnak, átlátnak, ezért jelentenek be magabiztosan ellenőrizetlen információt. Ez egy eléggé általános jelenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!