Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az építőmérnök szakra (BME)...

Az építőmérnök szakra (BME) mennyire kell tudni jól rajzolni?

Figyelt kérdés

Építészmérnöknek, építőmérnöknek mennék továbbtanulni, mert nagyon érdekel ez a szakterület. Azt holottam hogy építészmérnökin alkalmasságin kívül rengeteg szabadkezi rajzos feladat van, tehát arrol le is mondtam, mert szabadkézzel nem igazán tudok rajzolni.

Ám építőmérnökön nincs alkalmassági. Sok szerkesztés van, amivel nekem nincs is semmi bajom, szeretem is, türelmem is van hozzá. De ott mennyire kell "rajztehetség" mennyire kell szabadkézzel tudni rajzolni?

Köszönöm.

2011. szept. 24. 16:46
 1/2 anonim válasza:

építő mérnök matekozik

építész mérnök rajzol

építő mérnök nagyobb dolgokat tervez, pl hidak

építész mérnök házakat, stb.

2011. szept. 25. 13:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt tudam hogy építészmérnök keményen rajzol, de akkor az építőmérnöknek nincsen pl olyan tantárgyai ami a szabadkezű rajzolásra épül?
2011. szept. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!