Hogy tetszenek az új milliós összegű tandíjak?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01
ugyanezt írtad egy másik kérdésben. Tessék ÚJAT mondani!
Tessék figyelmesebben OLVASNI.
Itt hamarabb megszületett a válasz.
Csak oda sem tudtam MÁST mondani, hisz a VÉLEMÉNYEM azonos mint a 2 kérdésnél.
"Vagy ha már fizetőre került akkor 2x annyit tanulni tanulni tanulni és át is veszik államira. Szaktársamnak sikerült, megy ez."
Olvasd el még egyszer a tervezetet, hátha kiderül belőle, hogy nem lehet visszakerülni államira, ergo mindenki abba fogja hagyni az egyetemet, ha fizetősre teszik...Ucsíca, ucsíca, ucsíca
Én idén végeztem el egy 8 féléves bsc-t (egészségtudományi terület). Mivel az adott alapszakra átvett hallgatóként kerültem ezért ott már 2 félévet kijártam. Nekem a mester képzésen 2 félév ingyenes 2 félév fizetős lesz.
Most munkát keresek bsc-s diplomával már junius óta.Hétfőn megyek interjúra. Ha megkapom az állást azt mondják a közalkalmazotti bértábla F kategóriájába tartozom.
A LÉNYEG hogy 1 évig dolgozni szeretnék hogy ne kelljen anyi diákhitelt felvenni illetve félre szeretnék tenni a fizetésemből a tandíjra de közben albérletet és kaját is kéne fizetni.... 2012-ben felvételizek Msc-re. Biomérnökire és biotechnológiára akarok jelentkezni, amelynek a tandíja 180 ezer amit még diákhitelből ki lehetne fizetni.(szülőkre nem támaszkodhatok)
Ha most duplája lesz a tandíj akkor ki fog mérnöknek orvosnak fogorvosnak állatorvosnak gyógyszerésznek menni??
Ugyanis ezeken a szakokon künnyű csúszni mert minden egymásra épül!
És mi lesz azokkal akik másoddiplomát akarnak?? Vagy esetleg úgy mennek msc-re hogy csúsztak 1 évet??
Vagy a fizetéseket is a duplájára emelnék????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!