Megvettem a füzeteimet! Tetszenek?
Valamelyik nap feltettem egy kérdést, hogy vajon ciki lenne-e, ha figurás füzeteket vennék!
Íme a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
És itt vannak a füzetek:
Természetesen többet vettem, de csak ezekből a fajtákból!
Tetszenek?
Kort és nemet is légyszi!
Hát ha neked tetszik, használd egészséggel!
Én gimiben mondjuk A/4es spirál füzetet használtam minden tárgyhoz a praktikum szempontjából. Ugyanis egy kis A/5ös pillanatok alatt megtelik, és egy tanévben egy tárgyból lesz 3-4 füzeted is. Ha pedig valamit visszakeresnél, egyszerűbb mondjuk tárgyanként egy, vagy két db nagy alakú füzetet előkeresni.
Nem gáz nyugi :)
de nem praktikus középiskolában a kis füzet, akkor inkább vegyél nagyobb táskát!
=o)
A4-esek!!!
Vegyél azért majd később spirálfüzetet is:D
Amúgy nem ciki szerintem,ha neked tetszik,akkor használd nyugodtan!Senki nem szólhat le ezért.
Amúgy nekem nem annyira jön be az ilyen borítós,félévkor már minden ilyen füzetem borítója tönkre van..
Nagyooooook!!!!!! A4!!!!!!!!
=o)
Szerintem igen! Pinga a márkájuk! Én Békéscsabán vettem!
Ha nem akar spirálfüzetet, akkor nem akar.Nem ez volt a kérdés.
Amúgy én is válaszoltam a kérdésedre és meglepően nekem is tetszenek ezek a cicák. Jobb mint a Hsm, avagy a Montana style. :D
Hááááááááát..nem igazán.Szerintem gyerekes,irtó gyerekes másodikosok hordanak ilyet.
Én gimiben 99Ft-os spirál teszkóssal nyomultam és megszolgált,most egyetemen is így van.
Szerrintem gáz,de a lényeg,hogy neked tetsszen.19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!