Megvettem a füzeteimet! Tetszenek?
Valamelyik nap feltettem egy kérdést, hogy vajon ciki lenne-e, ha figurás füzeteket vennék!
Íme a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
És itt vannak a füzetek:
Természetesen többet vettem, de csak ezekből a fajtákból!
Tetszenek?
Kort és nemet is légyszi!
Szerintem aranyosak :)
Nekem is vannak hasonlóak =D
13/L
Ezek szerint balkezes vagy? már ha zavart mikor a kezed a spirálon volt?
Egyébként meg ha neked tetszik akkor nem gáz.
Aranyosak. Mondjuk én sosem vettem ilyeneket, mert drágák, inkább az olcsóbbat. A spirálhoz pedig azért ragaszkodtam, mert matekon vagy törin ilyen füzetből négyet is elhasználtam egy év alatt és a témazáróra készülve füzetváltás után sokszor elég ciki volt, mert sosem találtam azt, amelyik kell.
Most egyetemen továbbfejlesztettem a dolgot: kilyukasztott A/4-es lapokra írok, amiket este lefűzök egy hatalmas mappába. Így az egész féléves anyagom egy helyen van, tuti nem keverek el semmit :D
Szia!
Nekem nincs penzem ilyeneket venni, tehat maradt a 89 ft-os Tescos spiral, de minden evben veszek egy "mindentudo" fuzetet, ami mindig ilyesmi mintas/figuras es kemenyfedeles spiral. A macskas aranyos, es tetszik. Ne torodj masokkal, ugysem nezi senki.
19/L
Cicás füzetekkel nincs gond, tök édi. Micimackó viszont már annyira nem. Bár nálunk úgy emlékszek volt egy micimackós füzetes csaj. :P A5-öst NE vigyél, csak csesztetni fognak miatta, az meg kinek hiányzik. Venni kell nagyobb táskát. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!