Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tárgyfelvétel-valaki?

Tárgyfelvétel-valaki?

Figyelt kérdés

S.O.S.!Kérlek, segítsetek! A tárgyfelvételnél a kötelező tárgyaknál az ajánlott félév az a félévek számát jelenti, tehát annyi ideig kell tanulni? Esetleg a 2. 3. ...félévben kell felvennem? Nem vagyok retard, elsős vagyok, nem értem az egészet. Ha a félévek mellett pl. 5 van, akkor azt 5 féléven keresztül kell tanulnom, tehát már most vegyem fel?Vagy az 5. félévtől kell csak?

Segítő válaszokért előre is köszönet!!!

2011. szept. 23. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy szeptember 22-én még tudsz tárgyat felvenni? :) Mert lassan a vizsgára jelentkezés nyílik meg...
2011. szept. 23. 20:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Még az elején próbáltam érdeklődni, de nem nagyon kaptam felvilágosítást. Annyit mondtak, arra figyeljek, hogy egy tárgyat még most, az elején többször vegyek fel, mert nem csak 1 félévig tart. De ha mindent az elején felveszek, az kicsit sok lenne. A minta szerint jártam el, mindent felvettem, ami kell. Akkor még mit és hányszor?! Na, ez zavart össze. Tehát minden ok, jól csináltam. Köszönöm!

2011. szept. 23. 20:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen. Szep. 25-ig lehet.
2011. szept. 23. 20:58
 14/14 A kérdező kommentje:

+t.

Nem vagyok beképzelt, csak segítséget kértem, nem egyebet. Neked jól esne, ha segítség helyett mást kapnál? Ha elmondja a véleményét valaki, az nem baj, de utána esetleg segíthetne, ha ő olyan penge, hogy neki minden megy. Nem?

2011. szept. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!