Tárgyfelvétel-valaki?
S.O.S.!Kérlek, segítsetek! A tárgyfelvételnél a kötelező tárgyaknál az ajánlott félév az a félévek számát jelenti, tehát annyi ideig kell tanulni? Esetleg a 2. 3. ...félévben kell felvennem? Nem vagyok retard, elsős vagyok, nem értem az egészet. Ha a félévek mellett pl. 5 van, akkor azt 5 féléven keresztül kell tanulnom, tehát már most vegyem fel?Vagy az 5. félévtől kell csak?
Segítő válaszokért előre is köszönet!!!
Köszönöm a segítséget.
Még az elején próbáltam érdeklődni, de nem nagyon kaptam felvilágosítást. Annyit mondtak, arra figyeljek, hogy egy tárgyat még most, az elején többször vegyek fel, mert nem csak 1 félévig tart. De ha mindent az elején felveszek, az kicsit sok lenne. A minta szerint jártam el, mindent felvettem, ami kell. Akkor még mit és hányszor?! Na, ez zavart össze. Tehát minden ok, jól csináltam. Köszönöm!
+t.
Nem vagyok beképzelt, csak segítséget kértem, nem egyebet. Neked jól esne, ha segítség helyett mást kapnál? Ha elmondja a véleményét valaki, az nem baj, de utána esetleg segíthetne, ha ő olyan penge, hogy neki minden megy. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!