Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-n programtervező informat...

ELTE-n programtervező informatikus szakra járó/végzett tanulók, milyen tapasztalatotok, véleményetek van az iskoláról/szakról?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 14:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Hat mit mondjak, nem jo a velemenyem az ELTErol, pedig vegigjartam, nem is olyan regen.

Eloszor is nem ad semmifele hasznalhato tudast, olyan dolgokat tanulsz amire az eg vilagon semmi szukseg, pl nem meg kell ertened az analizist, eleg ha bemagolod azt a sok szar bizonyitast.

A masik hogy ott nem arra mennek hogy mit tudsz, hanem hogy mit nem tudsz, ilyen a hozzaallas, szar.

Harmadik hogy nem az eszet ertekelik, hanem a segget.

Negyedik hogy rohadt nehez, kb 3* mint a bme.

Otodik hogy hiaba 3* nehezebb a bme-nel a papper amit adnak 3-adat sem eri.

Valaki mondta hogy gondolkodasmodot tanit. Na persze, csak eppen nem hasznalhato semmire. En ugy mentem oda hogy tudtam programozni, de amit ott kaptam azon az allam leesett. Semmifele gyakorlati haszna nincs.

Ja es meg valami ami fontos: ha elvegzed es lelkiismeretes megtanulsz mindent es tenyleg, akkor a vegen olyan dolgokat tudsz amin csak nevetnek, es a vicc az hogy megtanulltal tobb1000 bizonyitast, de integralni a mai napig nem tudsz.

Mig a bme-n az integralast ugy megtanitjak hogy almodbol kelve is tudod. Itt meg csak az ilyen tetel, olyan tetel, ilyen bizi, olyan bizi.

Kitorolheted vele a segged.

Megmondom kinek valo: annak az 1 ezreleknek akik tudosok akarnak lenni, mert ott arra mennek hogy ha Te vagy a top10 egyike akkor kitalalhatsz valami ujat a vilagnak, amugy kuka az egesz.

:/

2011. szept. 26. 11:59
 12/12 anonim válasza:
Sok ismerősöm panaszkodik, mert nem tudott ezzel elhelyezkedni. A képzés drága, sok időt vesz el, nehéz összehozni a munkával.
2011. szept. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!