Villamosmérnök MSc-re mehetek PTI (programtervező info) BSc diplomával?
vagy Mechatronika MSc-re
Volt-e valakinek erre példa? hogy találkozott valakivel, akit ezzel a diplomával felvettek oda? Ha igen, hol tanul és tanult az illető?
Én azt hiszem igen de ne sok jóra számíts :D
Amúgy felvin tájékozódhatsz...
Mert gondoltam, hogy akkor nem kellene, még egy bsc-t tanulnom, hanem MSc-re átlehet menni.
Mert a nano, valósidejűrendszerek, computer alapú rendszerek, vagy beágyazott informatika az ami érdekelne, és azt elsősorban a mech-eseknek és villanyosoknak oktatják. Illetve azt tudom, hgoy robottechnikához kell a programozói tudás :)
De ha fizetős lesz a rendszer, (kivéve annak aki marad idehaza) akkor inkább Angliában tanulok :-D
Igen, de csak az kapna állami támogatást, aki vállalja, hogy 7-15 évig Magyarországon is fog dolgozni.
Tanultam, villanytant, elektronikát, elektrotechnika, villamosméréseket, digitális rendszerek. Gondoltam, miért ne. (matek, programozás, infos rész, meg nálam elég stabil)
Ja te vagy az a robotos srác :D.
Miért nem mérnök infó msc-re mész?
Yeap :) Mérnökinfó msc-n, ilyet nem nagyon oktatnak Magyarországon, ami van is a BME-n az inkább képfeldolgozás, azt mondták nekem. OE-n sincs ilyen szak, A többinél is teljesen más... gyártórendszerek stb. vagy elsősorban szoftverfejlesztés van mérnökinfókon.
Ugyanakkor szétnéztem, és Dánia, Angliában más a helyzet, oda inkább a pti kell, lehet kimegyek majd külföldre tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!