Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kis buzgó csoporttárs?

Kis buzgó csoporttárs?

Figyelt kérdés
Angol csoportjainkat összevonták és hozzánk kerültek osztálytársaink meg az m-ek is maradtak és jött egy m-es lány. És ma egész dupla órán olyan buzgómócsing volt - először aranyosnak tűnt a viselkedése. Folyamatosan darálta, tatatata... aztán mondta tanárnő, h. nem tud házit adni mert azok közül a gyerekek közül akik átjöttek, hármójuknak nincs könyvük, munkafüzetük - nagyon megörültünk, h a sok szóbeli mellett nem kell még írásbelit csinálni, erre megszólal a lány, h. de nekik francia órán mindig mondatokat diktáltak. Úgy összenéztünk, h. mit akar ez - komolyan és még rám mondják h. stréber. Pedig nem vagyok az.. csak szeretek olvasni meg mindig megtanulok mindent de ha nem kell akkor van mivel elfoglalnom magam nemh. még a tanártól követeljek plusz lecót. Végzősök vagyunk am. :D
2011. szept. 9. 15:30
 1/5 A kérdező kommentje:
és nem fogjuk kigúnyolni a lányt nekem azt tanították h. senkit ne bántsunk csak olyan furi:D
2011. szept. 9. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amit gondolsz,azt finoman is megmondhatnád neki,négyszemközt,hogy legyen szíves ne kérjen a tanártól + házit.És ezzel meg sem bántod :)(Ha normális,ezért nem kellene megsértődnie...)
2011. szept. 9. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
nem mondtam h megsértődik vmin csak h olyan kis buzgó... meg igazából kioktatni sem akarom meg minden... de gondolom te se örülnél plusz házinak:)
2011. szept. 9. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szólsz neki,szerintem az még egyáltalán nem minősül kioktatásnak.Egyébként angolból még csak elmegy a plusz házi,de ha matekból vagy fizikából csinálni ezt valaki,én tuti seggbe rúgnám x)
2011. szept. 9. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
ne is mondd... mindig végig alszom a matekot rohadtul nem érdekel..
2011. szept. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!