Mit szólnátok egy ilyen tanárnőhöz?
Mit szólnátok, hogyha az egyik tanárotok tetovált lenne?Nem túlzottan, de azért lenne rajta.
Ha van ilyen tanárotok akkor mit tapasztaltok?Előítéletek érik?Ez miatt atrocitások?
Ha nincs ilyen tanár a környezetetekben, akkor mondjátok el légy szíves, hogy mit szólnátok hozzá?
Általános iskola felső tagozatában, vagy középiskolában gondolkozzatok.
A válaszotokat előre is köszönöm!
Én még nem láttam ilyen tanárt. De el tudom képzelni, hogy már a felvételnél kizáró ok. Tehát eleve nem lehet tanár az, akinek tetovállása van.
De persze lehet, hogy nincs így, ha most akarsz tetoválást, ennek járj utána. Apukám köztisztviselő, neki például le kellett vágnia a hosszú haját, hogy megtarthassa a munkáját!
Biológia tanárnak akarok tanulni, és később szeretnék ebben a szakmában elhelyezkedni.A hátamon van tetoválás, ami teljes mértékben eltakarható és a lábszáramon.Nem hinném, hogy ez miatt nincs esélyem.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!