Ha meghaladtam a pótfelvételin az egyetem szakára a bejutáshoz szükséges pontokat, akkor már biztosan felvettek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:12
11/16 anonim válasza:
mmég mindig félelmetes vagy, tanulj meg szöveget értelmezni :D
12/16 anonim válasza:
micsoda primitív emberek vannak....
13/16 anonim válasza:
azért vagyunk primitívek, mert lehurrogunk, hogy nem tudod mi a 'ponthatár' fogalma?! ennyire hülye senki nem lehet. kb olyan okos volt a hozzászólásod mintha azt mondtad volna, hogy a 2+2=543.
14/16 Descence válasza:
Nem tudom miért kell olyat leszólni, aki jót mond. :D
Egy egyszerű példa: Töri szak állami ponthatár:380
Én pontom: 382
Felvehető emberek: ~60
Nekem igaz, hogy meghaladja a pontom a határt, de ha vannak előttem 100-an, akiknek több pontjuk van, akkor én nagy valószínűség szerint nem fogok bekerülni.
Valószínűleg ez igaz a pótfelvételire is, de ha nem, ne tessék egyből elküldeni a fenébe, hogy milyen negatív vagyok. :D
15/16 anonim válasza:
Utolsó: nincs igazad!
A ponthatárokat a keretszám (felvehető emberek száma) figyelembevételével állapítják meg, azért lesz 380 pont a töri szakon a ponthatár, mert a felvehető 60 ember közül a 60. ennyi pontot ért el!
16/16 anonim válasza:
istenem, ilyen emberek jelentkeznek töri szakra.. :DDD
hát igen, a felsőoktatás színvonala..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!