Kötelező egyik tantárgyból emelt szintből éretségizni?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk jövőre építészmérnöki szakra szeretnék jelentkezni, ellég matek és fizikából csak közepes szintü vizsgát letenni?2011. aug. 28. 16:46
11/14 A kérdező kommentje:
a felvi.hu-n, nem értem igazán, mert az építész-nél azt írják zárójelben, hogy egyikböl kell emelt szint..
De nem egyértelmü, mert csak akkor írja ki ezt, mikor a mérnökiszakok képzéseit nézem, ha direkt rákattintok az építész szakra, akkor ott nem ír erröl semmit..
Szóval, most nem tudom, mit higyek, küldtem levelet a pécsi egyetemnek (bár nem csak ennél van így) de nem válaszólnak, már több mint egy hete küldtem nekik..
Ha valaki itt tudja pontosan..?
2011. dec. 21. 10:22
12/14 anonim válasza:
"rajz alkalmassági (Alk) és
matematika és
építészeti és építési alapismeretek v. fizika (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni)"
Kell az emelt és kész.
13/14 A kérdező kommentje:
csak az építész-szakon, vagy a építészmérnökin is?
2011. dec. 22. 00:58
14/14 anonim válasza:
Építészmérnökin nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!